Pegasus Havayolları’na '20 lira' tepkisi

Pegasus Havayolları’nın silahlı yolculardan haber vermeden Check-in sırasında ekstra 20 lira ücret talep etmesi tepki çekti.

Pegasus Havayolları’na '20 lira' tepkisi
Pegasus Havayolları’na '20 lira' tepkisi
GİRİŞ 17.02.2018 13:22 GÜNCELLEME 17.02.2018 13:23
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Pegasus Havayolları’nın taşıma ruhsatlı silahı ile seyahat eden yolculardan check in işlemleri sırasında 20 TL ekstra silah taşıma ücreti istemesi seyahat acentalarının tepkisine yol açtı.

GELİŞİME TERS

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acentaları Derneği Başkanı Murat Çavga, havacılık sektörünün son dönemde gelişmesine rağmen bazı özel havayolu şirketlerinde bu gelişimin ters orantılı olarak gelişim gösterdiğine dikkat çekti.

1 OCAK İTİBARİYLE SİLAHLI YOLCUDAN 20 LİRA ALINIYOR

Çavga, "Pegasus havayolu firmasının 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren uçuşlarında ruhsatlı silahı ile seyahat eden yolculardan ücret talep etmesi ve bunu acenteler başta olmak üzere bilet alan yolculara duyurmaması üzüntü verici bir olaydır.

CHECK İN DE İSTENİYOR

Taşıma ruhsatlı silahı ile seyahat eden yolculardan check in işlemlerini yaparken ekstra silah taşıma ücreti istenmesi ve bu ücreti ödeyebilmeleri için tekrardan farklı bir işleme tabi tutulması yolcuları mağdur etmektedir.

PAZARTESİ BAŞVURU YAPILACAK

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yolcuların bu konudaki mağduriyetlerini göz önünde bulundurarak bir çalışma yapması için gerekli başvurularımızı gerekli yerlere pazartesi günü yapacağız" dedi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 42
  • ramazan37 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş neresi kötü bunun? Trabzonda bu firmanın uçağı pistten çiktı borsada yine o kadar düşüş oldu sen verme ben verme nerden çıkacak bu paralar???
    Cevapla
  • tk kaç defa 6 yıl önce Şikayet Et
    pistten çıktı? biliyor musun? sen takvim nedir bilir misin? uygulama 1 ocaktan itibaren başladı, trabzonda uçak 13 ocakta çıktı. biraz mesnetli at.
    Cevapla
  • Emir 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaç kişi var bu durumda da haber yapmışsınız. Ne silah meraklısı varmış.
    Cevapla
  • halil 6 yıl önce Şikayet Et
    ne silahı ya? milletin yanındaki suyu içeri almasına müsaade etmiyorlar. ortalık piskopat kaynıyor. su silahtan daha mı tehlikeli
    Cevapla
  • Fatih1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu pegasus hizmet sektörü dışında insanları yolma sektörüne dönüşmüş. Uçak kalkar kalkmaz hemen para yolmaya başlıyor. Uçan bakkala benziyor. Sonra ucuz da değil. Pegasus bu zihniyeti ile hiç bir zaman THY olamayacak. Insanlar mecburuyetten biniyor uçaklarının
    Cevapla
  • ne mecburiyetin var? 6 yıl önce Şikayet Et
    binme. bak silah da yok ortada. silah zoru ile değil yani.
    Cevapla
  • Sinan 58/1905 6 yıl önce Şikayet Et
    Az bile almışlar silah ne arkadaş uçakta ? Bu işin şakası yok ona göre!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle