Benzine zam geldi! Zamlı benzin fiyatları...

Araç sahiplerini üzecek açıklama PÜİS'ten geldi. Yapılan açıklamaya göre benzin fiyatları gece yarısından itibaren zamlanacak. Peki, 14 Aralık benzin fiyatları ne kadar olacak? İşte, son benzin zammı...

Benzine zam geldi! Zamlı benzin fiyatları...
Benzine zam geldi! Zamlı benzin fiyatları...
GİRİŞ 15.12.2017 11:05 GÜNCELLEME 15.12.2017 11:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'ndan (PÜİS) gelen açıklamaya göre benzin fiyatlarında 7-9 kuruş artış bekleniyor. Bu gece yarından itibaren geçerli olması beklenen benzin zammı, indirime gidilen benzin fiyatlarında dengelenmeye yol açacak. Peki, 14 Aralık benzin fiyatları ne kadar olacak? İşte, son dakika benzin fiyatları...

BENZİNE 7-9 KURUŞ ZAM GELİYOR!

Geçtiğimiz gün gelen benzin indiriminin üzerinden az bir zaman geçmişken, araç sahiplerini üzen açıklama PÜİS'ten geldi. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’ndan yapılan açıklamaya göre benizinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 7-9 kuruş zam beklendiği duyuruldu. Motorinin fiyatında ise her hangi bir değişiklik beklenmediği belirtildi. 

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) internet sitesinde yer alan duyuruda, "14 Aralık 2017 Perşembe gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 7-9 kuruş artış beklenmektedir. 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde motorinde fiyat değişikliği beklenmemektedir." denildi.

EN SON 14 KURUŞ İNDİRİM YAPILMIŞTI

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) 8 Aralık Cuma gününden itibaren geçerli olacak benzin indirimini duyurduğu açıklamasında, "Rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik beklendiği için 8 Aralık 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinin fiyatında 13-15 kuruş indirim beklenmektedir. Motorinde ise bir değişiklik beklenmemektedir." ifadelerine yer vermişti. İndirim sonrasında benzinin litre satış fiyatı İstanbul’da ortalama 5,49 liraya, Ankara’da 5,55 liraya, İzmir’de 5,54 liraya düşmüştü.

BORU HATLARINDAKİ ÇATLAKLAR NEDEN OLABİLİR Mİ?

Sözcü.com'un haberine göre; Forties Boru Hattı Sistemi´nin geçici olarak kapatılması Brent petrol fiyatlarını 2015 yılının Haziran ayından beri ilk kez 65 doların seviyesini aşarak Batı Teksas petrol fiyatlarının üzerine çıkmıştı. Forties Boru Hattı Sistemi en yüksek miktarda Brent petrolün transfer edildiği petrol hattı olması sebebiyle dünya petrol piyasalarının yarısından fazlasına etki ediyor. Petrol hatlarında rutin bakım çalışmaları sıklıkla uygulanırken, boru hatlarında bu çeşit çatlaklar oldukça nadir görülüyor.

YORUMLAR 1
  • ak fedai 6 yıl önce Şikayet Et
    %11.1 büyüdüğümüz için bu zam çokta önemli değil. Eleştirenler sırf hükümetimizi karalamak için bahane buluyor.
    Cevapla