Fakıbaba'dan önemli 'ucuz et' açıklaması

Bakan Fakıbaba, ucuz et satışı yapan marketlerin dışındaki marketlerde de et fiyatının düşmesine ilişkin açıklama yaptı.

Fakıbaba'dan önemli 'ucuz et' açıklaması
Fakıbaba'dan önemli 'ucuz et' açıklaması
GİRİŞ 07.11.2017 17:02 GÜNCELLEME 07.11.2017 17:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ucuz et satışı yapan marketlerin dışındaki marketlerde de et fiyatının düşmesine ilişkin, "Ne kadar hoş bir olay değil mi?" dedi.

Fakıbaba, dar gelirli vatandaşlara yardımcı olmayı amaçladıklarını belirtti.

Bakan Fakıbaba, "Ben bütün Türkiye'nin etini vereceğim" diye bir olayın da olmadığına işaret etti.

Kasaplardan eleştiri gelip gelmediğine yönelik soru üzerine Fakıbaba, kasapların, "Allah razı olsun. Bizim müşteri portföyümüz belli. Bu insanlar icabında bize gelmiyorlardı, ucuz et alıyorlardı, dua ediyorlardı." dediğini, bunun da önemli bir tespit olduğunu aktardı.

Ucuz et satacak marketlerin altyapısının uygun olup olmadığı, dolaplarının bulunup bulunmadığına yönelik soruya Fakıbaba, "Çikolatayı da dolaptan almıyorsunuz." karşılığını verdi.

Bakan Fakıbaba, ucuz et satışı yapan marketlerin dışında büyük bir market zincirinin de et fiyatlarını düşürdüğünün anımsatılması üzerine, "Ne kadar hoş bir olay değil mi?" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • yagup 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan teşekkürler demekki isteyince oluyormuş
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    Faki baba gerçekten babalık yaptın rabbim senden razı olsun.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    2) Bizzat şahidim çiftçi desteklemeyi alıyor , aldıktan sonra da kendimi niye riske atayım deyip tarlayı ekmiyor . Bedava kazanç anlayacağınız. Destekleme Türk tarımını bitirmek için atılmış bir adımdı , amacına ulaştı da .Destekleme ile ürün ekilmez ,ürün ekilmezse saman ve tahıl fiyatı uçar , fiyat uçarsa ,çiftçi hayvancılılğı bırakır ,hayvancılık azalırsa , elin murdar eti para eder , ABD nin GDO LU mısırı tahılı ülkeye akar. Anlayacağınız AB 100 milyon dolar çiftçiye destek verir , Etle , hayvanla , kokmuş tahılla satış yaparak 500 milyon dolar para kazanır . Hem seni zayıflatır , hem kokmuş ürünün değerlendirir . Ucuz et yemeyen vatandaşı da sana isyan ettirir .
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu iki şeyi yapın tarım da düzelir ette ucuzlar. 1Her köyde onlarca kişi dul ve yoksulluk maaşı alıyor , maaş yerine bu insanlara büyük veya küçük baş dişi ve erkek olacak şekilde hayvan versek(bir veya iki yıl sonra başka bir aileye aynı çiftten verme şartıyla ) et piyasası ucuzlar , alan kişi sütünden yününden faydalanır iş sahibi olur.
    Cevapla
  • Kahtalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Hakkaten BABASIN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle