Yasak geldi, fırsatçılara gün doğdu

Mersin Minibüsçüler Odası Başkanı Abdülaziz Biricik, araçlara getirilen cam filmi cezasının tamircilere yaradığını, bununla ilgili de fırsatçıların ortaya çıktığını söyledi.

Yasak geldi, fırsatçılara gün doğdu
Yasak geldi, fırsatçılara gün doğdu
GİRİŞ 30.10.2017 17:45 GÜNCELLEME 30.10.2017 17:45
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Para cezasına karşı sürücülerin kurallar gereği araçlarındaki cam filmlerini sökmek zorunda olduklarını hatırlatan Biricik, buna bağlı olarak cam filmi sökme fiyatlarının da tavan yaptığını kaydetti.

Durumu eleştiren Biricik, ”Ceza gelmeden önce filmleri nereye giderseniz gidin en fazla 50 TL’ye çıkarttırabiliyordunuz. Ceza geldikten sonra işler değişti. Ceza zaten 200-250 TL arası bir şey. Şimdi araba filmlerini çıkartmak için ödeyeceğiniz ücret 200-300 TL arasında. Krizi fırsata çevirmek sanırım böyle bir şey. Bu olayı nasıl kullanabileceklerini düşünüp böyle bir çözüm ürettiler sanırım. Bunu tasvip etmiyoruz” dedi.

YORUMLAR 54
  • seval 6 yıl önce Şikayet Et
    sabit fiyat koymaları lazım
    Cevapla
  • ozkayalar 6 yıl önce Şikayet Et
    başkan al eline saç kurutma makinası vede banyo jileti isit kazı bu kadar basit.yapmazsan bedelini ödiyeceksin.kimse senin hizmetcin degil.
    Cevapla
  • Olur öyle... 6 yıl önce Şikayet Et
    E ne yapsın adamlar borsa mantığı işte talep fazla fiyat tavan bu çıkış fazla sürmez rahat olun
    Cevapla
  • serkant 6 yıl önce Şikayet Et
    dedik ya birileri halk ile devletin arasını açmak için elinden gelen her imkanı kullanıyor. araçta perde yasak mı.. değil. yan camlardaki filmler kimi geriyor. Önce MTV zammı ile şimdi film fırıldak ile birileri bir filimler çeviriyor. bu birilrtti FETÖ ce CIA nın değirmenine su taşıyor. devlet ile milleti ayrıştıracak basit uygulamalardan derhal vazgeçin. bizim abd gibi daha ciddi düşmanlarımız varken yeni icatlar çıkarmayın.
    Cevapla
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Her sektörde var böyle insanlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle