İlginç iddia: FETÖ'cüler hala aktif

ASO Başkanı Nurettin Özdebir, FETÖ'cülerin oda ve borsalarda hala aktif olduklarını belirtti ve yetkililere sunduğu liste sebebiyle tehdit aldığını söyledi.

İlginç iddia: FETÖ'cüler hala aktif
İlginç iddia: FETÖ'cüler hala aktif
GİRİŞ 08.10.2017 10:08 GÜNCELLEME 08.10.2017 12:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, FETÖ'cülerin oda ve borsalarda hala aktif olduklarını belirterek, "Alan hakimiyeti sağlamak için bütün odalarda bu anlamda bir baskı var. Eski sivri kişiler çıkmasalar bile ya kripto kişileri ya da birlikte olmakta menfaat gördüklerini öne sürüyorlar. Bu konuda ilgili yerlere bir liste sunduk. Daha sonra o listeyi herkes duydu. O listede ismi olanlar beni tehdit ettiler." dedi.

Özdebir, Ankaralı bir grup gazeteciye yaptığı açıklamada, ticaret ve sanayi odası seçimlerinin neden ertelendiğine ilişkin soruyu "Büyüklerimizin bir bildiği vardır." şeklinde yanıtladı.

'HALA AKTİF ŞEKİLDE ÇALIŞIYORLAR'

Ankara'da şirket sayılarında patlama yaşandığı yönünde değerlendirmeler yapıldığını belirtilmesi üzerine Özdebir, "Bizde çok fazla bir şey yok. Sanayi odasına kaydolmak için en az 10 adam çalıştırmak lazım. Ticaret ve sanayi odalarında Ankara'nın özel bir durumu var. Osman Gökçek'ten dolayı şirket sayılarında artış varmış ama yalnız o değil. Maalesef FETÖ'cüler hala aktif bir şekilde çalışıyor." dedi.

'NEYE DAYANARAK SÖYLÜYORSUN?' SORUSU

Bu tespiti neye dayarak yaptıklarının sorulması üzerine Özdebir, "Biz birbirimizi biliyoruz. Kimin ne olduğunu biliyoruz. Alan hakimiyeti sağlamak için bütün odalarda bu anlamda bir baskı var. Eski sivri kişiler çıkmasalar bile ya kripto kişileri ya da birlikte olmakta menfaat gördüklerini öne sürüyorlar. Bu konuda ilgili yerlere bir liste sunduk. Daha sonra o listeyi herkes duydu. O listede ismi olanlar beni tehdit ettiler." diye konuştu.

'İSTİFA ETMEZSE YAPACAK BİR ŞEY YOK'

ASO'nun, bu tip kişileri organlarından ihraç etme yetkisinin olmadığının altını çizen Özdebir, "Sadece istifaya davet ederiz, ederse eder etmez ise yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • Ahmed Abbad 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen altına imzamı atarım...
    Cevapla
  • Doğruya doğru 6 yıl önce Şikayet Et
    işten atılan yakın kimseler var. geceli gündüzlü dikkat çekmeden ziyarete gelenler var. maddi yardım alıyorlar.
    Cevapla
  • azmi 6 yıl önce Şikayet Et
    TÜBİTAK ülkenin stratejik öneme sahip kurumu. ilk günlerde burası tamamen işgal edilmiş deniyordu.ama tasfiyeler ne hikmetse hala yapılmadı. merakla bekliyoruz TÜBİTAK da temizlik ne zaman yapılacak.
    Cevapla
  • hyr 6 yıl önce Şikayet Et
    ticaret odaları mükerrer ve açıklaması olmayan bir sürü para alıyor. hesap numarasına para yatırtıyor.aynı seferde 2 kere bankaya 3 kere muhasebeye para yatırtılıyor. ve makbuzunda hiç bir açıklama yok. bunların ipi koyverilik. telekom oper<atörleri gibi. sonra da çıkıp fetö dersiniz. fetö size müstehak. hatta daha aşağısı.
    Cevapla
  • zwaartirok 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlarin gani bozuk allah islak etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle