Erdoğan'dan flaş MTV açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Motorlu Taşıtlar Vergisi zammının Bakanlar Kurulu'nda yeniden görüşüleceğini açıkladı

GİRİŞ 01.10.2017 19:31 GÜNCELLEME 02.10.2017 08:42
Bu Habere 256 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MTV'ye yapılan yüzde 40 zam oranıyla ilgili, "Daha önce motorlu taşıtlara olan zam oranı, aslında çok çok yüklü bir zam oranı değildi. Ama şu andaki zam oranını Bakanlar Kurulumuz tekrar bir değerlendirirse, o değerlendirmeden sonra ne yapabilir, tekrar bir düşürme olur mu olmaz mı, o tabi hükümetimizin takdiridir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 256
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Ülkede Enflasyon rakamları Tek haneli açıklanıyorsa,Tek haneleri rakamlara göre Maaşlara vs.. zam yapılıyorsa Bir kerede olsa % 40 zam oranı çok çok yüksektir.
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Her 4 kişiden birinin Arabası olduğu bir Ülkede bir kerelikde olsa alınan bu Şok zam O Hükümeti bitirir!. vede bindiği dalı kesmektir..Çünkü : Tek haneli Enflasyon rakamları ile Memura,Emeliye işciye Zam yapılan bir Ülkede bu % 40 Zam oranı çok yüksek!.
    Cevapla
  • isa 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkanım partinin kuruluşunda üye kaydım var her yapılanı siz yaptınız diye doğru buldum.ALLAH başımızdan eksik etmesin.MTV benim içnde zor bir hesap oldu.Düzeltilmesini arz ederim.Yüzde on gibi.SAYGILAR.
    Cevapla
  • Ahmet Topçu 6 yıl önce Şikayet Et
    Savunmaya tedbir olarak para lazımsa bunun en güzel yolu bedellidir..Bana bunla gelin hem gidip çekeyim para devletin olsun hem geleyim bir de üniversiteyi de dondurup 12 ay askerliğimi yapayım vatan sağolsun..Ama Allah aşkına 1 çuval inciri berbat edip 2019 u mahvetmeyin şu 2023 ü bir görelim yahu!
    Cevapla
  • velid bingazi 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne eylerse mevlam güzel eyler. Vardır bunda da bir hayır ama bu şer gibi duruyor. Unutmayın sonucunu mutlaka göreceğiniz bir durumdur bu haberiniz ola...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle