İki Bakandan Kurban Bayramı tatili için açıklama!

Kurban Bayramı tatili ile ilgili Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ardından Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş da Kurban Bayramı tatili ile ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 09.08.2017 11:08 GÜNCELLEME 09.08.2017 14:59
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Bu üretimi düşürür, turizmi destekler mi destekler. Onun için buradaki bölümde susma hakkımı kullanıyorum. Türkiye olarak tatilden daha çok çalışmaya, üretmeye ve ihracat yapmaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Ama diğer taraftan bununla ilgili alınacak kararlara da saygı duyoruz" dedi.

Kurban Bayramı tatili süresine ilişkin bir soru üzerine de henüz bu konunun Bakanlar Kurulu'na gelmediğini belirten Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, "Bayram süresi konusu, Bakanlar Kurulu gündemine geldikten sonra Türkiye için en hayırlısı neyse ona karar verilir." dedi.

YORUMLAR 62
  • özel çalışan 6 yıl önce Şikayet Et
    ben resmi tatilden yanayım insanlar ailelerine zaman ayıramıyor bugünler bence fırsat .zaten parası olan öylede olsa böylede olsa o tatili yapıyor .moral olmayınca çalışma verimli olmuyor hele en çok çalışan 3 kişinin yapacağını 1 kişiolarak yapan bir özel sektör çalışanı olarak çocuklarımın yanına gidemiyorum .aslında devletimiz için devlet sektörünün daha çok çalışması gerekli.özel sektör her halükarda çalıştırmanın yolunu buluyor.
    Cevapla
  • özel sektör ! 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kusura bakmasın ama insanlar kendilerine zaman ayırmadığı sürece daha fazla bilim falan üretemeyiz... Özel sektöre çalışma saati konusunda kesin kurallar getirilsin.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Dini bayramlarda dinle alakası olmayanlar örf adet bilmeyenlerin sesi çok çıkıyo adamlar oruç tutmaz rahatsızlığından tutamayanlar hariç tabi adamlar fırsatçılık yapıyo yazıklar olsun o fırsatçışara. Kurban bayramıda aynı dinle alakası olnayanlar maddi durumu iyi olup kutban kesmeyip tatillerde oralarını buralarını sergilemek için fırsatçılık yapıyolar yazıklar olsun onlarada. Bende memurum karşıyım dini bayramlarda tatilin uztılmasına ha ayroca ben masa başında çalışanlardan değilim güneşin altında çalışan memurlardanım.
    Cevapla
  • sorgunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    ne tatili beyler.Bırakın ALLAH aşkına bayramıda tatilinide sanki büyüklerinin yanında geçireceksiniz.Hepiniz bilmem hangi tatil köyünde hangi otelde selfi çekerek gösterişin dibine vuracaksınız sonra tatil dönüşü ballandıra ballandıra etrafınızdakilere hava atacaksınız.Bayramın ruhuna göre hareket edin ruhuna
    Cevapla
  • Kerem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bayrama 20 gun kaldi daha kimse bilmiyor komedi gibi :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle