Bitcoin cash ilk işlem gününe uçuşla başladı

1 Ağustos’ta bitcoin ikiye bölündü. Ortaya çıkan yeni sanal para Bitcoin cash ilk gününde uçuşa geçti.

Bitcoin cash ilk işlem gününe uçuşla başladı
Bitcoin cash ilk işlem gününe uçuşla başladı
GİRİŞ 02.08.2017 14:12 GÜNCELLEME 02.08.2017 16:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

1 Ağustos’ta bitcoin beklendiği gibi ikiye bölündü. Yaklaşık 18 saat önce gerçekleşmeye başlayan ikiye bölünme sonrasında bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash (BCC) olmak üzere iki farklı kripto para birimi ortaya çıktı.

Bitcoin cash ilk işlem gününde 400 doları geçti. CoinMarketCap verilerine göre 219 dolardan işlem görerek hayata başlayan BCC, şu anda 439 dolar üzerinden işlem görüyor. Hacim olarak Ripple‘ı geride bırakarak en büyük üçüncü kripto para bitcoin cash oldu.

Bitcoin’in işlem hızındaki yavaşlıklar nedeniyle SegWit2’ye geçmesini desteklemeyen bir grup madenci, kapasiteyi 2MB değil de 8MB’a çıkarmak için bitcoin cash yazılımını oluşturdu ve bu sayede bölünme gerçekleşti.

YORUMLAR 5
  • zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    sakin bulaşmayın altin alin ne olursa olsun zarar etmezsiniz
    Cevapla
  • İsim 6 yıl önce Şikayet Et
    Olmayan bir paraya para verip alıyorsun. Eskiden paradan para kazanırlardı (faiz) şimdi ise sanal paradan kazanıyorlar. Eline ne geçiyor? Hele hele bir algoritmanın çıkarttığı bir sayısal bilgi yumağına bu kadar reklam da ayrı bir muamma...
    Cevapla
  • Dikkat Lütfen 6 yıl önce Şikayet Et
    Bitcoin cash (BCC), sanal para madencilerinin yaptıkları işlemlere mahsuben mevcut bitcoin sahiplerinden aldıkları komisyonlarda ciddi bir azalmaya neden olan yeni düzenlemeye gidilecek olması nedeniyle, kendi komisyon oranlarını düşürmemek adına klasik bitcoin zincirinden ayrılarak yeni bir sanal para türü olan BCC'yi ortaya çıkarmalarıyla doğmuştur. Lakin BCC'de yeni düzenlemeyle komisyon oranları düşen klasik bitcoine göre komisyon oranları çok yüksektir. Ayrıca yeni düzenlemeyle klasik bitcoin daha sağlam bir hal almış ve sanal para piyasasındaki krallığının devamını garantilemiştir. BCC'den uzak durmanızı klasik bitcoine güvenmenizi öneririm.
    Cevapla
  • lucky uggy 6 yıl önce Şikayet Et
    olmayan seye ne güveneceğiz.isterse milyon dolar etsin elektrikler kesilse bitti her şey.
    Cevapla
  • bulent 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahudinin para oyunu.Sanal !!!Borsa yi kurdu sanal.Kredi sanal ,bankalar,tahviller yahudinin parayi saklama ve yonlendirme sanati
    Cevapla