Dev otogar arazisi 650 milyon liraya satılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yer aldığı araziyi, ihaleye çıkardı.

Dev otogar arazisi 650 milyon liraya satılıyor
Dev otogar arazisi 650 milyon liraya satılıyor
GİRİŞ 26.05.2017 14:23 GÜNCELLEME 26.05.2017 14:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı'nda 100 dönümlük alana taşınması gündemde olan Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin alanını ihaleyle satışa çıkardı.

'Antalya otogar arazisi yatırımcısını bekliyor' başlığıyla gazetelere ilan veren Büyükşehir Belediyesi, ilanda şu ifadelere yer verdi:

Ticaret, turizm ve konut yatırım fırsatı sunan 144 bin metrekarelik yekpare arazisi satışa çıkarılıyor. EXPO alanı ile tramvay bağlantısı, anayolların kesişme noktasında 1.8 emsal, yüzde 70 ticari, yüzde 30 konut alanı, kat sınırı yok, satışta KDV yok."

İHALE 5 HAZİRAN'DA

Söz konusu alanın ihalesi 5 Haziran'da saat 14.00'te, aynı alanda yer alan akaryakıt istasyonu arazisinin ihalesi ise aynı gün saat 14.30'te Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilecek.

TAKSİTLE ÖDEME İMKANI

Otogar arsası ve dahilindeki akaryakıt istasyonu alanı toplam 645 milyon TL satış bedeli üzerinden ihaleye çıkacak. İhale bedeli yüzde 25'i peşin, kalan miktar ise bir yılda taksitler halinde ödenebilecek.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Oz elestiri akpyi destekliyorum fakat akp bu sekilde ki yerleri satilmasinin onune gecicek adimlar atmali Buyuk park yap Orman yap insanlar hava alabilsin gezebilsin istanbulda heryer beton ztn
    Cevapla
  • anonim 6 yıl önce Şikayet Et
    Otogar alanı okadar da merkezde değil ahatlı tarafında ve otogarın büyüklüğü de antalyaya yakışmıyor ve çok dar kalıyor bence daha kaliteli bir otogar yapılarak hizmet olarak halka sağlanmalı yerinde bir karar ayrıca belediye işletsin diyen arkadaşlar belediye otogar işlerine veya özel sektör bazlı işlere bütçe kaynak ayırırsa devlet işi aksama ihtimali daha fazla olur ve dünyada bu yüzden birçok kurum özelleştirilmeye başlanmıştır asıl amaç devletin tam olarak görevini yerine getirmesidir denetlemesini yapacağı yerin sahibi olması çok mantıksız ve gereksizdir.
    Cevapla
  • ramazan yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    şehirimizde deprem ,su baskını gibi doğal afetlerde toplanma anı yok burası antalyanın ortası satılması büyük hata olur. Ülkemizin şehir merkezlerinde böyle alanlara ihtiyaçı var belediyemiz sadece günü kurtarmak için mücadele ediyor. büyük hata
    Cevapla
  • yörük 07 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok mu gerekliydi bu satış, belediye kendi işletsin.....
    Cevapla
  • dadasim 6 yıl önce Şikayet Et
    arazi tamamen satılıp başka bir yere taşınıyor.zaten belediye şuan işletiyor.
    Cevapla
  • SSK EMEKLİSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Darısı çoğu büyükşehirlerimizin başına tabiii peşgah olmaması kaydıyla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle