Bakan piknikçileri uyardı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, piknik yapanlara uyarılarda bulundu.

Bakan piknikçileri uyardı
Bakan piknikçileri uyardı
GİRİŞ 14.05.2017 17:20 GÜNCELLEME 14.05.2017 17:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bakan Eroğlu, katıldığı Şuhut Bölge Yatılı Erkek Kur'an Kursu Hafızlık  töreninin ardından, havanın ısınmasıyla birlikte vatandaşların piknik alanlarına  yöneldiğini belirterek, piknik yapanlara çeşitli uyarılarda bulundu.

Yazın ormanlarda çıkan yangını söndürmenin çok zor ve zahmetli  olduğuna işaret eden Bakan Eroğlu, piknik yapanların işleri bittiğinde mutlaka yaktıkları ateşi  söndürmeleri gerektiğini vurguladı.

Eroğlu, "Ateş yakılmasın' şeklinde bazen yasak koyuyoruz. Bunlara riayet edilsin. Piknik yapanlar bütün çöplerini, kırdığı şişeleri, camları toplasın. Ormanı tertemiz aldığı gibi tertemiz bıraksın.  Yangın çıktığında da Alo 177 hattına hızlıca bildirilirse seviniriz. Çünkü ne  kadar erken müdahale olursa o kadar hızlı söndürülür. İnşaallah, bu yıl da rahat  bir yaz geçiririz." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Bu kadar. 6 yıl önce Şikayet Et
    ,,,,kardeșim nasil bir yönetim anlayișina sahibiz bizler. "Kardeș 60.derece güneșin altinda ,,ormanda piknikmi olur,,,,, Bu nasil bir düșünce ,,yok efendim yaktigin ateși söndür, veya dikkatli ol vs vs vs. Bunlar , Olamaz böyle saçama bir uygulama,. ,,ormanda piknik olmaz, yapanada ,cezai yaptirim uygulanmasi ,medeni topluluklarda bir vazifedir.
    Cevapla
  • Daha çok var 6 yıl önce Şikayet Et
    Haklisinda biz daha medeni bir topluluk olamadikki.!!!!
    Cevapla
  • Ayder 6 yıl önce Şikayet Et
    TV lerde sürekli bu spotlarla işlemeli .Halkın beynine girilmeli .İnsanlar bilinçlendirilmesi...
    Cevapla
  • trafik çilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    yetkililere sesleniyorum: istanbul altınşehir kayabaşı ve arnavutköy bölgelerindeki piknik alanlarında çok yoğun bonzai içiliyor. halk artık rahatça piknik edemez hale geldi. birileri buna dur demeli.
    Cevapla
  • Sende 6 yıl önce Şikayet Et
    Insanlarin bilinçlenmesi tabiki yapilmali. Ama ormanda piknik yapilmamasi konusundada sn " yetkililer bilinçlendirilmeli. Zaten medeni topluluklarda ormanda piknik olmaz........
    Cevapla
  • Üzgünüm 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha bugün fatih sahilinde çöpler yolların üzerine atılmıştı, deniz desen çöpten geçilmiyor.şehirler arası yolculuk yapıyorum yol kenarları yeşillikler çöplerle dolu yazıklar olsun insanlık!
    Cevapla
  • Yasaklasana. 6 yıl önce Şikayet Et
    Ormanda piknik yapmak dünyada sadece bizde serbest. Bu aynen ateșle Barutu yan yana koy, ve dikkatli olun demeye benzer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle