Topbaş müjdeyi verdi! Yakında raflarda olacak

İBB Başkanı Topbaş, özellikle çocuklu aileleri sevindirecek bir haberi vatandaşlarla paylaştı

Topbaş müjdeyi verdi! Yakında raflarda olacak
Topbaş müjdeyi verdi! Yakında raflarda olacak
GİRİŞ 01.04.2017 17:42 GÜNCELLEME 01.04.2017 18:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

16 Nisan Referandumu için Ümraniyeli vatandaşlarla bir araya gelerek yaptığı konuşmada makam ve mevki ihtiraslarının hiçbir zaman olmadığını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Halk Ekmek tarafından yapılacak olan fındık ezmesinin isminin internette bir yarışma ile vereceklerini söyledi. 

’VESAYET KARŞI KARARIMIZ EVET'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 16 Nisan Referandum çalışmaları kapsamında Ümraniye'de bir dizi programa katıldı. Başkan Kadir Topbaş, ilk olarak AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından Cemil Meriç Kültür Merkezinde düzenlenen programda Ümraniyeli kadın seçmenlerle bir araya geldi. Daha sonra ise Kafkas Artvinliler Dernekler Federasyonunun Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde organize ettiği 'Vesayet Karşı Kararımız Evet' toplantısında ilçede yaşayan Artvinlilerle buluştu.

İSMİ İNTERNET ÜZERİNDEN OYLANACAK

Programlarda Başkan Kadir Topbaş ve beraberinde ki heyet Referandumun ülke geleceği açısından sağlayacağı faydalar hakkında vatandaşlara bilgiler aktardı.
"Halk Ekmeğin yapacağı fındık ezmesinin ismini internette bir yarışma ile vereceğiz"

TAMAMEN DOĞAL OLACAK

Ümraniyeli kadınlarla bir araya geldiği toplantıda gelecek nesillerin sağlıklı olması için çalışma yaptıkların söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,"Halk ekmek olarak bebe bisküvisi ve fındık ezmesi üzerine çalışmalar yapıyoruz. Şimdi bir çalışma daha başlattık. Bu çalışmanın ismini internet ortamında bir yarışma ile vereceğiz. Piyasada çikolatalı fındık ezmeleri var ya, çocuklar hiç vazgeçmiyor. Arkasını okuyun, içinde vücudun atamayacağı kadar bir takım şeyler var. Bu çalışma sağlıklı nesiller için önemli bir çalışma olacak. İnşallah ilerleyen zamanlarda küçük kavanozlarda marketler olacak. Tamamen doğal ve sağlıklı olacak, herkes inşallah doya doya yiyecek" dedi.

"HİÇBİR ZAMAN MAKAM VE MEVKİ DE GİBİ İHTİRASLARIMIZ OLMADI"

Başkanlık görevini üstlenirken makam ve mevki için yapmadığını söyleyen Başkan Kadir Topbaş, "Hiçbir zaman makam ve mevki gibi ihtiraslarımız olmadı. Gönlümüz karda geçseydi, bugün Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden bir tanesi olurdum, zannediyorum. Ama dedik ki hizmettir, dua alacağız bu kapıyı böyle gördük. Ülkemizin geleceği için bizimde bir görevimiz olsun diye böyle bir görevi üstlendik. Dağ taş dolandık, en kötü şartlarda seçim propagandası yaptık. Ama şunu her zaman söyledim, bizi bir tanısanız bir daha bırakmazsınız dedim. Çünkü biz bu milleti, bu ülkeyi kendimizden çok daha fazla düşünüyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • laedri 6 yıl önce Şikayet Et
    topbaş başkanım benim yaaa
    Cevapla
  • bitlisli 6 yıl önce Şikayet Et
    Halk ekmek 10 numara. Fındık ezmesi çıksın hemen alırım
    Cevapla
  • Sassas 6 yıl önce Şikayet Et
    On yildir halk ekmek yiyorum icim rahat olarak normal firindan mecbur kalirsam aliyorm yemin olsun yiyemiyorm hepinizden allah razi olsin baskan
    Cevapla
  • vtn 6 yıl önce Şikayet Et
    belediyeler olarak gıda üretimine çok fazla eğilmeniz lâzım başkanım
    Cevapla
  • Osman KARAHAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım, ben bir İstanbullu olarak derim ki Cenabı Hakka ne kadar şükretsek azdır.Bu şehir, içinden hayati Türkiye ve İstanbul olan bir Dünya Reisi çıkardı.Bu şehir kendine sırıl sıklam hizmet aşığı siz Sn.Kadir Topbaş başkanımı çıkardı.Biz İstanbulluların sizlere (Dünya Liderine ve size)olan sevgisi pazara kadar değil mezara kadar olacaktır..
    Cevapla
  • cerkez 6 yıl önce Şikayet Et
    Osman kardeş, Bizim liderlerimize ve hizmet edenlere olan sevginden dolayı bende seni seviyorum. Rabbim her konuda seni başarılı kılsın. Lütfen vatanımız için daha fazla çalışalım, beyin yoralım, çözümler üretelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle