Bakan açıkladı! İki dev kurum birleşiyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, İŞKUR ile SGK’yı birleştireceklerini söyledi.

GİRİŞ 01.04.2017 15:48 GÜNCELLEME 01.04.2017 15:59
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

İŞKUR ile SGK’yı birleştireceklerini açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu,” Yasa gerektirmeyenlerin hepsini inşallah hızla çözeceğiz. Ben devamlı yaşıyorum. İŞKUR ayrı bir yapı SGK ayrı bir yapı. Arkadaş birbirinizi örtüştürün. ‘Yok, biz ayrı kurumuz.’ Ne demek ayrı kurum. Sağ kolla sol kolun bir yerde birbirine bağlı. Bir bütündür. Beraber yürüyeceğiz. Sağ ayakla sol ayak bir birine bağlıdır. Zıplaya zıplaya gidemezsin bir yere. Bunu bir birine koordine edeceğiz. Ama tabii ki elinizde sihirli değnek değil, basamak basamak. Burada önemli olan niyet hayır akıbet hayır” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 39
  • saffan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım Sağlık bakanı yaptığınız dönemde Genel Sekreterlik var Sağlık Bakanlığında Ne işe yarıyor bürokraside başka ne işlemi varki
    Cevapla
  • Ali Yıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    ikiside kendi işini doğru dürüst yapamayan iki kurum. daha ssk bağkur ve emekli sandığı bile binalardan başka şekilde birleşemedi.
    Cevapla
  • İlmi Ledun 6 yıl önce Şikayet Et
    4-5 yıl kadar önce bazı kurumlara gizli Fetöcülerin zorla dayattığı gereksiz ve devletin kasasına zarar israf Zorunlu Kıyafet uygulaması iptal edilmeli.
    Cevapla
  • Yaramaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanim devletin kaburu olan bölge müdürlüklerini kaldırın .
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    DSİ ve karayolları yse olan bu kurumların birleştirip valiliğe bağlansın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle