Açıklama geldi göreve erken başladılar

Selçuk Bayraktar yeni seri Bayraktar Taktik İnsansız Hava Araçlarının göreve başladığını açıkladı.

Açıklama geldi göreve erken başladılar
Açıklama geldi göreve erken başladılar
GİRİŞ 28.03.2017 06:17 GÜNCELLEME 28.03.2017 06:25
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Ekim 2017'de teslim edilmesi planlanan Bayraktar TB2 İHA'lar erken teslim edilmeye başlandı. Selçuk Bayraktar  Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yeni seri Bayraktar Taktik İnsansız Hava Araçlarının göreve başladığını duyurdu.

Bayraktar paylaşımında "TSK'mızın yeni seri Bayraktar Taktik IHA'ları göreve başladı. Vatanımıza, Milletimize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar'ın tweeti:

TÜRKİYE 6 ÜLKEDEN BİRİ

Sadece gözlem amaçlı değil, yüzde yüz yerli silahlarla da donatılabilen ve  Türkiye'ye kendi İHA'sını üretebilen dünyanın 6 ülkesinden biri olma özelliğini kazandıran Bayraktar, ülkemiz için büyük önem taşıyan operasyonların en önemli unsuru olarak dikkati çekiyor.

TERÖRLE MÜCADELEDE ÖNEMLİ KATKI SAĞLIYOR

Baykar tarafından 'yüzde yüz milli ve özgün tasarım' olarak imal edilen, aynı zamanda savunma sanayinde rekor düzeyde (yüzde 93) yerli sanayi katılım oranı ile üretilen Bayraktar İHA'sı, harp başlıklı füzelerle gerçekleştirilen ilk atışlarından bu yana kısa sürede terörle mücadeleye önemli bir katkı sağladı. Bayraktar İHA'ların TSK envanterine giriş tarihi ise 2007.

YORUMLAR 42
  • Misafir2 7 yıl önce Şikayet Et
    Yapandan, yaptırandan, emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
    Cevapla
  • vatan evladı 37 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH cc hz yardımcınız İlyas a s yoldaşınız olsun işte görün ter TÜRK bundan mutlu olmalı bizim kendimize ait İsrail den aldığımız değil !! istirbaratımızı kendimiz alıyoruz nereden ? nereye geldik HEP BERABER EL ELE OLALIM EVET
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 7 yıl önce Şikayet Et
    Dolar 5 Binlira Olur mu? Bi Darbe Daha Olurmu?
    Cevapla
  • ttttt 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizin iran da olur. Haklısın.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar destekliyoruz ama şu % 100 lafını etmezsek daha iyi olur yerli deyin başka bişey deyin % 100 komik oluyor . Motoru ne bilem nesi dışardan olsun sorun değil ama zekamızla oynamayın yakında işallah onuda yapacağız
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    100 % yerli dememiş zaten milli demiş yani özgün demek motor falan değişebilir 100% yerli değil tabiki inşallah dediğiniz gibi yakında oda olacak.
    Cevapla
  • Tavaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    gururumuz kendi tenoklojimizi kendimiz üretiyoruz Maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle