Bakan açıkladı! Yıpranma payı...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kamu görevlilerine yıpranma payı hakkında çalışma yapıldığını söyledi.

Bakan açıkladı! Yıpranma payı...
Bakan açıkladı! Yıpranma payı...
GİRİŞ 18.03.2017 10:56 GÜNCELLEME 18.03.2017 11:32
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yıpranma hakkının genişletilmesi için bir çalışma olup olmadığı sorusu üzerine açıklama yaptı.

Bakan Müezzinoğlu, "Kurum bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından kamu görevlilerinden kimlerin hangi şartlarda ve süreyle fiili hizmet süresi zammından yararlandırılacağı hususu yeniden değerlendirilmektedir" dedi.

ANKA

YORUMLAR 33
  • gezdimmgördüm. 7 yıl önce Şikayet Et
    asker polisten alın herkese verin.sağlıkçılara da vermeyin. Asker polis sağlıkçıdanbaşka herkesin hakkı.
    Cevapla
  • ibrahim istanbul 7 yıl önce Şikayet Et
    emniyet teskilatin da sesini duyun yav el insaf istanbul.ankara personeli koleden farksiz boyle bir calisma sarti dunyanin neresinde var birakin turkiyeyi. hic bir sosyal hayatimiz yok izin yok tatil yok...bari mesai ucretimizi verin hic yoksa.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Yıprattıgın eyt liler sözleşmeliler işçiler esnaflar ne olacak
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza. 7 yıl önce Şikayet Et
    Merhabalar ...Yahu bizler yerüstün de çalışan Kömür Madencileriyiz.Kışın karda çamurda ayazda çalışıp tozu toprağı çileyi çekenler biziz her yıl sırf bizim çalıştığımız iş yeri ülkeye 200,000 Ton katmadeğer sağlıyor nu olur duyun artık sesimizi burada 60 Yaşına kadar kimse çalışamaz çok emek yoğun bir iş ....Hakkımız olan yıpranmayı istiyoruz ....Saygılarımla...
    Cevapla
  • Öğretmen 7 yıl önce Şikayet Et
    Yıpranma bizede verilmeli. Evde bir çocuk okulda onlarcası. Yıpranma neymiş bir sene öğretmenlik yapan anlar. 50 den sonra çok azının gücü kalıyor. Öğrencilere verimli olunamıyor.18 yillik öğretmen..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle