O parayı alacaklar belli oldu! TIKLA/ÖĞREN

Bakan Müezzinoğlu, "Babaanne Projesi"nde maaş almaya hak kazananları açıkladı. İsimlerin yer aldığı liste, Çalışma Bakanlığının internet sitesinde yayımladı.

O parayı alacaklar belli oldu! TIKLA/ÖĞREN
O parayı alacaklar belli oldu! TIKLA/ÖĞREN
GİRİŞ 15.03.2017 10:29 GÜNCELLEME 15.03.2017 11:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın (ÇSGB) başlattığı Büyükanne Projesi’nde 10 il de hak kazanan ailelerden 6 bin 500’ünün isimleri bakanlığın internet sitesinden açıklanacak.

ÇSGB Büyükanne Projesi kapsamında, annenin fiilen çalışıyor olması kaydıyla, 3 yaşını doldurmayan torununa bakan büyükannelere 12 ay süreyle 425 TL karşılıksız maddi destek verilmesiyle ilgili 10 ilde ilk belirlenen 6 bin 500 ailenin isimleri bakanlığın ’https://buyukanne.csgb.gov.tr’ adresinden bugün saat 11.00 itibariyle sorgulanılabilecek. Sorgulama şu andan itibaren aktif hale geçti. Ancak yoğunluktan dolayı site zaman zaman hata veriyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk oldu.  Müezzinoğlu, AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor, editör ve muhabirlerin sorularını yanıtladı. 

YORUMLAR 5
  • abdullah 23 7 yıl önce Şikayet Et
    çocuğuna bakamayan doğurmasın.büyüklerimizin bu konuda yanlış yaptıklarını düşünüyorum.kadınlarımızı yani anneleri çalışmaya teşvik etmek için atılan bu adımlar yanlıştır.bırakın anneler Fatihler yetiştirsin.kamuda hamile kadınları görüyorum utanç verici neredeyse doğuracak.benim inancıma göre bir kadının hamile olduğunu erkeklerin anlamaması gerekiyor.
    Cevapla
  • yp50 7 yıl önce Şikayet Et
    allahım müjde üstüne müjde bu ödemeler emekliyi asgari ücretliyi ve düşük ücret gruplarını çok sevindirecek
    Cevapla
  • gereksiz 7 yıl önce Şikayet Et
    tam bir saçmalık
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Büyükannesi calistirmaninin yollarını arıyorlar.... devlet üç çocuk diye bağırıyor o maaşı anneye verki biraz anne rahatlasin. Biraz da baba rahatladım...
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Evinde oturan bayanlara keske verseniz bu destegi. Kadinlar cocuklarina baksada saglikli nesiller yetisse.
    Cevapla