Köprüdeki indirim vatandaşı sevindirdi

Osmangazi Köprüsü'nde yüzde indirim yapıldı? Peki, bu indirim köprüden geçişleri arttırdı mı?

Köprüdeki indirim vatandaşı sevindirdi
Köprüdeki indirim vatandaşı sevindirdi
GİRİŞ 01.01.2017 16:37 GÜNCELLEME 01.01.2017 16:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın açıklamasından sonra geçiş ücreti 89 liradan 65,65 liraya düşürülen Osmangazi Köprüsü'nde indirimli fiyat uygulaması dolayısıyla yoğunluk yaşandığı belirtiliyor.

Yalova'dan İstanbul'a Altınova gişelerinden geçiş yapan Tarkan Tuna, indirimi çok güzel bulduğunu belirterek, "Yoğunluk olmasın da rahat geçelim. Fiyat indirimi iyi oldu. İndirim uygulanmadan önce arabalı vapurla seyahat ediyordum." dedi. 

Artık sık sık köprüyü kullanacaklarını belirten Levent Oğuz da "Karamürsel'de akrabalarımız var, daha çok gelip, gideceğiz. Daha önce körfezi dolaşıyorduk, çok sıkıntı çekiyorduk. Allah razı olsun çok güzel yol oldu. Fiyat indirimi de gayet iyi. İndirim kararınını çok olumlu buluyoruz. Köprüden daha sık geçişler olacaktır." ifadesini kulandı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • VATANDAŞ RIZA 7 yıl önce Şikayet Et
    evet hükümeti destekliyoruz lakin indirimin hiçbir kayda yarar tarafı yok. biz vatandaşız kardeşim gücümüz buna da yetmiyor. daha da az olmalı dün de yazdım bana göre en fazla 25 tl olmalı.
    Cevapla
  • Oltulu 7 yıl önce Şikayet Et
    1.80 tl olan Mersin-Tarsus otoyol ücreti önce 2,50'ye şimdi de 2,75'e yükseltildi.Git gel 5,5 tl. Altı üstü 30 km yol.ücret yüzünden millet otoyola rağbet etmez oldu.
    Cevapla
  • selam 7 yıl önce Şikayet Et
    1.ve 2. köprüde ki fiyat artışını göz önüne alınarak nasıl bir tüccar mantığı ile hareket edildiği aşikardır. ey halden anlaşmaz bürokratlar kaç yıldır gelir vergisinde enflasyon ve asgari ücretle orantılı matrah artışı yapmayan kraldan çok kralcı bürokratlar milleti nereye kadar oyalayacaksınız durmadan yorulmadan milletin boğazından kestiğiniz vergileri işverenlere karşı müsamahalı yaklaşımlar ile millet vicdanında büyük yaralar açıyorsunuz milletin göz bebeği partimiz artık bu bürokratlardan kurtulmamalıdır
    Cevapla
  • sehden 7 yıl önce Şikayet Et
    evet indirim yüzde 48 zam fsm ve 1. köprüye
    Cevapla
  • erkan kobal 7 yıl önce Şikayet Et
    birtarafdan iskonta birtaraftan zam 4750 olan kopru oldu 7 tele bu ne ayak vijdan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle