Rusya'dan flaş açıklama! 'Garanti istiyoruz'

Rusya, Türk Akımı'nın iki hattı için Avrupa Birliği'nden 'reddedilmeme garantisi' istedi.

Rusya'dan flaş açıklama! 'Garanti istiyoruz'
Rusya'dan flaş açıklama! 'Garanti istiyoruz'
GİRİŞ 20.12.2016 09:16 GÜNCELLEME 20.12.2016 11:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Avrupa Birliği (AB) Daimi Temsilcisi Büyükelçi Vladimir Chizhov, Türk Akımı projesinde Avrupa'ya uzanan ikinci hattı için AB komisyonu tarafından garanti verilmesi gerektiğini söyledi.

Rus haber ajansı RIA Novosti'ye konuşan Chizhov, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinde ilk hattın Türkiye, ikinci hattın da Güneydoğu Avrupa için planlandığını hatırlattı.

Proje kapsamında inşa edilmesi planlanan ikinci hat için önemli bir potansiyel bulunduğunu vurgulayan Chizhov, "Ancak Rusya ve ortaklarının ikinci hattın yapılabilmesi için projenin Avrupa Komisyonu tarafından reddedilmeyeceğine yönelik garanti alması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • Brian 7 yıl önce Şikayet Et
    siz gas borusunu getirin turkiyeye avrupanin ihtiyaci olan birsey oldugu icin orya uzatisini avrupa seve seve garantiler
    Cevapla
  • hehe 7 yıl önce Şikayet Et
    hiçbirşeyin garantisi yoktur, özellikle avrupalılar. menfaatine ters düşerse hemen satar.
    Cevapla
  • Analizci 7 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin edecekler. Çünkü küresel ısınmadan dolayı iklim değişiyor. Buda soğuk bölgelerin daha soğuk sıcak bölgelerin daha sıcak olması demektir. Yani Avrupa daha soğuyacak. Garanti vermek zorundalar.
    Cevapla
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    avrupaya güvenilmez.en iyisi avrupanın gazını kesip pskolojik ve soğuk savaş başlatmak.bakalım avrupa ne kadar dayanıyormuş
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    garanti verse bile geri döner
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle