Erdoğan'ın çağrısına bir destek daha

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Dövizle borçlanmayı bırakalım,yerli parayı devreye sokalım" çağrısına destek gelmeye devam ediyor.

Erdoğan'ın çağrısına bir destek daha
Erdoğan'ın çağrısına bir destek daha
GİRİŞ 29.11.2016 15:39 GÜNCELLEME 30.11.2016 10:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan, "Türkiye’nin Demokrasisine, Milli iradesine her daim destek veren, konu vatansa gerisi teferruattır anlayışı ile devletinin milletinin yanında dimdik ayakta durmasını bilen Anadolu medyasının ayakta kalması için TÜRKSAT ücretlerinin indirilerek TL ye sabitlenmesi gerekmektedir." dedi.

Erdoğan'ın dolar üzerinden kiralama ve alışveriş yapmayın çağrısına destek verdikleri söyleyen Burhan, "Bizler 320 Anadolu Medya Kuruluşu olarak, bu açıklamanın arkasındayız.  Bu çerçevede milli kuruluşumuz olan TÜRKSAT’ında Anadolu kanalları ile Dolar üzerinden değil TL üzerinden sözleşme yapması gerekmektedir." açıklamasında bulundu.

TÜRKSAT TL’YE DÖNMELİDİR
Anadolu kanallarının ciddi sıkıntılar yaşadığını belirten Burhan, sözlerini şöyle sürdürdü;

"Anadolu kanalları, yetkililerden öncelikli olarak çok acil ve ivedi bir şekilde TÜRKSAT ücretlerini indirerek TL’ ye sabitlemelerini beklemektedirler. Aksi takdirde yüksek fiyatlar ve maliyetler nedeni ile kanallarımız kapanma noktasına gelmiştir." 
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • serhat 7 yıl önce Şikayet Et
    yerli urunleri satanlardan alın urunleri alırsan yurt dısından adamlar tabi dolar ile satacak mallarını
    Cevapla
  • Selami 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bende bazı yorumcu arkadaşlara katılıyorum.Diyanet neden böyle durumlarda devletinin yanında değil umre ve haç seferleri neden dövizle.Vatandaş umre ve haç zamanında döviz kıvranıyor bu normalmi????
    Cevapla
  • Millet 7 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde kömür çıkarılmakta ve bu uğurda emek veren madencilerimiz bazen vefat etmekte. Ben vatandaş olarak bilmediğim için de soruyorum kömür alırken neden dolar üzerinden almak zorundayız???
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Hac ve Umre ücretleri TL ye dönmelidir.
    Cevapla
  • musti34 7 yıl önce Şikayet Et
    diyanetin hac ve ümre ödemeleri nezaman tl olur acaba ne gariptirki ben bir vatandaş olarak dolarımı bozdum ama devletimiz hala cidi bir yasal uygulama başlatmadı
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Diyanetle alakası yok arkadaşım suudi arabistanın aldığı bir karar bu dövizle hac başvurularını kabul ediyor diye biliyorum bende
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle