Gürsel Baran, ATO başkanlığına aday oldu

Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi Gürsel Baran, ATO başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Gürsel Baran, ATO başkanlığına aday oldu
Gürsel Baran, ATO başkanlığına aday oldu
GİRİŞ 28.11.2016 14:07 GÜNCELLEME 28.11.2016 14:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin, ekonomik birtakım saldırılara maruz kaldığına dikkati çeken Baran, "Böyle bir dönemde ATO'nun çok daha farklı şekilde gündeme gelmesini  arzu ederdik. İnşallah 3 Aralık'tan sonra bunu gerçekleştireceğiz ve bu  mücadelede üzerimize düşeni sonuna kadar yapacağız. Aklını ve vicdanını  başkalarının ipoteğine verenlerin, devletimize ve milletimizin geleceğine nasıl  kastettiği ve ihanetin boyutları tüm çıplaklığıyla 15 Temmuz'da görülmüştür."  diye konuştu.

Bu süreçte şantajcıların ellerindeki gücün milletin asil duruşu  karşısında yok olduğunu ifade eden Baran, şunları kaydetti:


"2013'ten beri ATO ekonomik cephede varlık gösterememiş ve üzerine  düşeni yapamamıştır. ATO'nun ülke ekonomisinde oynayacağı rol ve gerekirse  çözümünde önderlik edeceği çok önemli ekonomik ve sosyal meseleler hepimizin  malumudur ve hiçbirimiz bu sorumluluktan kaçamayız. Gün, kişisel hesaplar yapma  günü değildir. Böyle zamanlarda kişisel hesaplar kimseye bir kazanç sağlamaz. Ülke menfaatleri her türlü kişi, grup ve zümreden çok çok daha önemlidir.

Şu anda olağanüstü bir seçimin arifesindeyiz. Doğru tercih yapmak  zorundayız. Önceki seçimlerde neler yaşadığımız herkesin malumudur. Bunun tekrar  yaşanmasına müsaade edilmeyecektir. Basiretli tüccar aynı hatayı iki kere  yapmayacaktır. 3 Aralık'ta yapılacak seçimlerde vicdanların sesi olarak ATO  başkan adaylığımı açıklıyor ve desteklerinizi bekliyorum."

Adaylık kararının "şahsi ve nefsi" bir karar olmadığını vurgulayan  Baran, "Adaylığım ATO Meclis üyeleri ile yapılan istişarelerin sonucunda ortaya  çıkmıştır. Ben bir yıllık geçiş döneminde bu sorumluluğu yerine getirmeye  talibim. Bu süreçte en önemli meselemiz, odada hak ve adaleti tesis etmek,  seçimleri en şeffaf ve adil şekilde, baskı ve müdahalelere yer vermeden  gerçekleştirmektir. (ATO Meclis üyeleri olarak) Etki altında kalmadan, aklımızı  ve vicdanımızı ipotek altına koymadan en doğru kararı vereceğiz. Yönetmeliğimizde  meclis üyelerinden imza toplayarak, adaylık açıklamak yoktur. Biz üyelerimizin  imzalarına değil, vicdanlarıyla kullanacakları oylarına talibiz." diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • piyade 7 yıl önce Şikayet Et
    haberde 2 resim var hangisi aday
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    insallah osman secilemez beyaz tv yayinlarindan ozellikle de derin futbol dan nefret ediyorum sporun bu kadar ayaga dustugu bir program olamaz
    Cevapla