10 bin personel alınacak! Başvuru tarihi açıklandı

Polis Akademisi'ne bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'nde özel harekat polisi olmak isteyen adayların başvuruları 2 Kasım'dan itibaren alınacak.

10 bin personel alınacak! Başvuru tarihi açıklandı
10 bin personel alınacak! Başvuru tarihi açıklandı
GİRİŞ 31.10.2016 16:30 GÜNCELLEME 31.10.2016 16:32
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'nde özel harekat polisiolarak yetiştirilecek 10 bin aday için başvuru tarihi 2 Kasım olarak açıklandı.

Polis Akademisi'nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, Polis Akademisi'ne bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezleri'nde özel harekat polisi yetiştirmek üzere 28 yaşından gün almamış ve en az lise veya dengi okul mezunlarından 10 bin erkek öğrenci adayı alınacak.

Başvuranlar arasında fiziki yeterlilik ve mülakat sınavı yapılacağı belirtilen duyuruda, on-line müracatların 2 Kasım'da başlayacağı, adaylardan istenecek belgeler ile aranan şartların başvuru tarihinden önce aynı siteden açıklanacağı bildirildi.

YORUMLAR 27
  • alican 7 yıl önce Şikayet Et
    askerlik şartı kalktımı
    Cevapla
  • Yörük GURD 7 yıl önce Şikayet Et
    Askerde komandoydum , askerden sonra da sürekli idman yapıyorum ve devlette çalışıyorum , tırmanma , dalma , uçma sıporlarını yapıyorum ; e 41 yaşındayım , özek hârekât olamıyorum...... Doğunun birçok önemli bölgesini biliyorum!!! Yaş sınırı olmamalı
    Cevapla
  • KEMAL ÇAKIR 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş yaş sınırı nedir yaa bizim üniversite okul bitip sınavları verene kadar yaş oluyor zaten 28
    Cevapla
  • reis 7 yıl önce Şikayet Et
    bence vucut kondusyonu önemli yaş değil mevcuttaki göbeği salmış özel hareketçileri biliyoruz onları kondusyonca cebinden çıkaracak binlerce vatandaş var.Ustelik onlardanda kat kat yaşlılar.
    Cevapla
  • medine 7 yıl önce Şikayet Et
    neden bayan alımı yok hep erkek lütfen bayan alımıda olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle