Bakan'dan 'bedelli askerlik' açıklaması

Bakan Ağbal, bir televizyon kanalında katıldığı programda, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan'dan 'bedelli askerlik' açıklaması
Bakan'dan 'bedelli askerlik' açıklaması
GİRİŞ 30.10.2016 15:55 GÜNCELLEME 31.10.2016 09:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin son rakamları açıklayan Ağbal, başvuru süresinin vatandaşlardan gelen yoğun talep nedeniyle 25 Kasım’a kadar uzatıldığını anımsattı.

Şu ana kadar yaklaşık 5,3 milyon başvuru aldıklarını ve yeniden yapılandırılan tutarın 46 milyar liraya ulaştığını aktaran Ağbal, “Bu bir rekor. En son 2011 yılında yapılan yeniden yapılandırma yasasında başvuruların sonunda elde edilen rakam 39 milyar liraydı. Daha biz bugünden 46 milyar liralık bir başvuruyu almış olduk.” diye konuştu."

BEDELLİ ASKERLİKLE İLGİLİ BİR ÇALIŞMAMIZ YOK

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bedelli askerlikle ilgili bir çalışmanın olup olmadığı yönündeki soruya ise “Şu anda bedelli askerlikle ilgili bir çalışmamız yok.” yanıtını verdi.

 

YORUMLAR 3
  • Mehmet Yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin tarih tekerrürden ibarettir. Bir önceki bedelli askerlik döneminde de "bedelli çalışmamız yok" denmişti. 2 aya kalmadan çıktı. Bu sefer de nasipse öyle olur
    Cevapla
  • darkknight 7 yıl önce Şikayet Et
    saçma sorular habere bakmadan tahmin ediyorum. bakana bakmıycaksin ne diyor. c. başkanı ne diyorsa o olur.
    Cevapla
  • ismet 7 yıl önce Şikayet Et
    bedel bedenle olur başka gerlerden gelir arayın askerlik yapmiyan bu memleketten başka yere gitsin ne demek bedelli askerlik onların kanı beyazı mı askere yürü kardeşim marş marş...
    Cevapla