Normal doğuma ödül!

İstanbul’un yeni İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Kemal Memişoğlu sağlık hizmetleriyle ilgili planlama ve öngörülerin görüşüldüğü tanışma toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi

Normal doğuma ödül!
Normal doğuma ödül!
GİRİŞ 26.10.2016 09:38 GÜNCELLEME 26.10.2016 09:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Doç. Dr. Memişoğlu, anne ölümleri, sağlık hizmetleri, hastane inşaatları, askeri hastaneler ve Suriyeli mülteciler ilgili birçok konuda bilgi verdi. Anne ölümlerinin azaltılması için çalıştıklarını belirten Memişoğlu, “Bebek dostu anne dostu hastanelerin şehri olacağız” dedi. 

NORMAL DOĞUMA ÖDÜL

Normal doğumun fizyolojik olduğunu, sezaryenin de cerrahi müdahale olduğunun topluma anlatılması konusunda basın mensuplarından yardım isteyen Memişoğlu, “Biz sezaryeni yüzde 20’nin altına düşüren, yüzde 15’i hedefleyen, ideal olan yüzde 10’u bulan hastanelere bakış açımızın olumlu olduğunu söylüyoruz. Olumlu yapanı ödüllendireceğiz, ancak kimseyi cezalandırmayacağız.” dedi. 

SURİYELİ HEKİMLERE ÇALIŞMA İZNİ VEREBİLİRİZ

Suriyeli mültecilerle ilgili bilgi veren Doç.Dr: Kemal Memişoğlu; “Ülkemiz 3 milyonun üzerinde mülteciyi barındırıyor. Geçici kimlik belgesi alan bütün Suriyelilere kendi sosyal güvencemizdeki insanlarımız gibi sağlık hizmeti veriyoruz. Suriyeli olup da hekim olan ve gerçekten bunu kanıtlamış sağlık çalışanlarına da biz çalışma izni verebiliriz durumdayız. Ayrıca askeri hastanelerde eski ekip görevinde başında” diye konuştu. 

YORUMLAR 10
  • cakir 7 yıl önce Şikayet Et
    Guzel de normal dogum da eslerin de yanlarina girmesine izin verin
    Cevapla
  • Hekim 7 yıl önce Şikayet Et
    Güzel karar. Dünya Kapitalistleşip, Uluslararası Şirketler Tekelleştikçe, Normal doğum gibi, Normal tedavi, normal gıda, normal yaşam, normal dostluk, normal insan da kalmayacak. Kapitalist kafa doğal-normal olmayanın reklamın yapıyor.
    Cevapla
  • ülkem 7 yıl önce Şikayet Et
    suriyeliden hayırmı gördü bu memlekette , doktorundan hayr gelsin :( iyice neyapacağınızı şaşırdınız :( bari iş vermeden önce sınavdan geçirip bir yeterliliğe tabi tutulsaydı
    Cevapla
  • trafik çilesi 7 yıl önce Şikayet Et
    Özel hastanelerde soygun var. Hedefiniz vatandaştan kat be kat fazla para talep eden hastanelerin fiyat politikası olsun.
    Cevapla
  • fatih akman 7 yıl önce Şikayet Et
    suriyeli doktor olmasını bile eleştiriyorsunuz, bunun nesi kötü, elimizdeki kaynağı abd ye ab ye mi verelim istiyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle