Devletin memura verdiği banknotlara dikkat

Mezhep savaşlarının sürdüğü Yemen'de devletin memura maaş olarak verdiği banknotlar içler acısı durumu gözler önüne seriyor.

GİRİŞ 19.09.2016 00:43 GÜNCELLEME 19.09.2016 00:50
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Yemen'de memur maaşlarının daha önce piyasadan çekilmiş, eski ve yıpranmış banknotlarla ödenmesi ülkedeki ekonomik krizin ciddi bir göstergesi şeklinde yorumlandı.

Yemen'de nakit akışındaki sıkıntı nedeniyle iki aydır ödenemeyen memur maaşlarının, daha önce yırtık ya da eskimiş olduğu gerekçesiyle Merkez Bankası tarafından piyasadan toplanan banknotlarla yapıldığı ifade edildi.

Uzmanlar, yıpranmış ve eski banknotların yeniden piyasa sürülmesinin, devlet hazinesinin boşaldığına işaret ettiğini öne sürdü.

İŞTE O İÇLER ACISI GÖRÜNTÜLER

YORUMLAR 17
  • Asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet memurları paraları poşetle alıyor ilginç
    Cevapla
  • hadde 7 yıl önce Şikayet Et
    abd el kaideyi gönderdi yemeni karıştırdı. el kaide ile yaptığı operasyonlar çok belli olmaya başlayınca işidi üretti. Iraka, suriyeye, afganistana, Libyaya işidi gönderdi. Şimdi libyada operasyon yapıyor. Bir tane haber var mı bu konuda? Yok. Niye yok?
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yardımcımız olsun...
    Cevapla
  • Hasanbasri 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünyalik herşeyi kenara bırakıp müslüman gibi bir çıkar beklemeden karşılığını ALLAHtan bekleyerek olanlar olmayanlara vermediği sürece gerçekten kardeşim demeden bu sorunlar bitmez her tarafta aynı sorun para mal mülk pekiya ölüm
    Cevapla
  • siyaset 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha cok pisman olacaklar!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle