Trafik sorununu çözmek için 1500 kamyoncu aranıyor

İstanbul'da trafik yoğunluğunu çözmesi beklenen Kuzey Marmara otoyol projesi için 1500 kamyon şoförü aranıyor.

Trafik sorununu çözmek için 1500 kamyoncu aranıyor
Trafik sorununu çözmek için 1500 kamyoncu aranıyor
GİRİŞ 13.09.2016 09:03 GÜNCELLEME 13.09.2016 09:06
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

3. Köprü’nün açılmasıyla Mahmutbey Geçişi başta olmak üzere belli noktalarda yaşanan trafik sıkıntısını çözecek Kuzey Marmara Otoyol projesi şirketler birliğinde yer alan Limak’ın Başkanı Nihat Özdemir, “Sıkıntının farkındayız, bir an evvel çözmek için yolun yapımına finansmanı beklemeden başladık. Şu an 1500 kamyon şoförü arıyoruz” dedi.

Hürriyet'te Hülya Güler'in haberine göre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılmasıyla birlikte kamuoyunda ‘Mahmutbey sıkıntısı’ olarak gündeme gelen bağlantı yollarındaki trafik yoğunluğunu çözmesi beklenen Kuzey Marmara otoyol projesi için 1500 kamyon şoförü aranıyor. Asya ve Avrupa kesimi olarak iki bölümden oluşan 268 kilometrelik Kuzey Anadolu Otoyol projesini gerçekleştiren konsorsiyumda yer alan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, projeyle ilgili ilk kez konuştu. Kuzey Anadolu Otoyol Projesinin detaylarını, şu ana kadar yürütülen çalışmaları, neden köprü ile eşzamanlı bitirilmediğini ve trafik yoğunluğu için geliştirdikleri geçici çözümleri anlatan Özdemir, “Sıkıntıların farkındayız. Çok az sabır diyoruz. Yolları bitirdikçe açacağız” dedi.

''Finansmanı beklemeden başladık''

“Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılmasıyla birlikte yaşanan trafik yoğunlunun farkındayız” diyen Özdemir, köprü bağlantı yollarını bir an evvel bitirmek ve hizmete açmak için finansmanını beklemeden özkaynak kullanarak çalışmalara hızla başladıklarını söyledi. Projede 1500’ü kamyon, 2 bin 100 araç kullanılacağını belirterek söze başlayan Özdemir “Araçların siparişlerini verdik, makineler gelmeye başladı. Ancak tıpkı 3. havalimanı inşaatında olduğu gibi burada da kamyon şoförü sıkıntısı yaşıyoruz. Türkiye’nin her yerinde kamyon şoförü arıyoruz. Ben buradan tüm kamyon şoförlerimizi projede yer almaya davet ediyorum. 600 de iş makinesi operatörü arıyoruz. Projenin tamamı için de 5 bin kişilik istihdam sağlanacak” diye konuştu.

YORUMLAR 21
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    Acik bilgi verilmemis sadece kamyon soforu araniyor deniliyor aciklamali bir bilgi verilse bende istanbulda oturuyorum sartlar uygun olursa calisirim.
    Cevapla
  • mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    nerden başvurucaz onuda yazaydın başkan
    Cevapla
  • dogan ongül 7 yıl önce Şikayet Et
    maaslar ne kadar
    Cevapla
  • Kelkitli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu güzel günleri bize gösteren Rabbimize hamdolsun cumhur baskanimiz basbakanimiz ve butun emeği gecen devlet buyuklerimizden Allah razi olsun
    Cevapla
  • Kelkitli 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasil basvuru yapacagiz her hangi. Bi bas vuru formu yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle