Türk devinden flaş karar! Tamamını sattı

Gözde Girişim, dolaylı bağlı ortaklıklarından Farmamak Ambalaj Maddeleri ve Ambalaj Makineleri Sanayii ve Ticaret A.Ş. hisselerini sattı

Türk devinden flaş karar! Tamamını sattı
Türk devinden flaş karar! Tamamını sattı
GİRİŞ 06.09.2016 16:58 GÜNCELLEME 06.09.2016 17:11
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP'a yapılan açıklamada,  yüzde 100 oranında sermaye payı ile hâkim hissedarı olduğu İsmet Ambalaj Yatırımları A.Ş.'nin, Farmamak Ambalaj Maddeleri ve Ambalaj Makineleri Sanayii ve Ticaret A.Ş.'de sahip olduğu toplam sermayenin yüzde 100'üne tekabül eden 38.930.000 TL nominal değerli payların Klöckner Pentaplast Group'a 136 milyon TL karşılığında satışına ilişkin Hisse Devir Sözleşmesinin imzalandığını bildirdi.

Açıklamada, hisse devrinin, Rekabet Kurumu ve ilgili idari kurumlardan gerekli izinlerin alınması sonucunda gerçekleşeceği belirtildi. Nihai satış bedelinin ise kapanış tarihinde fiyat düzeltmeleri sonucunda belirleneceği ifade edildi.

YORUMLAR 20
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Satiyor fakat ulker diye sattiriyor.bakiniz ulker icim
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    kaçacak
    Cevapla
  • hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    adamın ne kadar gizli ortağı varmışta biz biliyormuşuz size ne kardeşim adam ticaret yapıyor alır satar bu çok normal dünyanın en büyük çikolata devini alınca kimsenin sesi çıkmıyor nedir bu ya
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 7 yıl önce Şikayet Et
    antalyanin unlu is adamina soyledim ki recep tayyib erdogana ve abdullah gule sikayet mektubu yazdim.o ise soyledi turkiyede ne devlet var ne kanun.nereye sikayet edirsen et.savcisa takibsizlik karari cikardi.dogrumu soylemis bu mehluk?anladigim bir sey vardir.su mehluklar ne allahdan ne kanundan korkuyorlar.paralari varsa istediklerini yapiyorlar.bir dur diyen olacakmi su imansiz vicdansizlara.onun bu soylediklerinin seskayti antalyanin adalet sarayinda ve bende vardir.ihbar ediyorum su is adamini.durdurun artik bu imansizlari.
    Cevapla
  • ne diyorsun 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne dediğini, kimden bahsettiğini anlamadık ki?
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö soruşturmaları bir yerlere uzanacak.Ülker gurubunun bu satışı önlem mi alıyor sorusunu getiriyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle