Boydak Holding hakkında flaş karar!

FETÖ soruşturması kapsamında kayyum atanan Boydak Holding, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredildi.

Boydak Holding hakkında flaş karar!
Boydak Holding hakkında flaş karar!
GİRİŞ 05.09.2016 20:27 GÜNCELLEME 05.09.2016 20:41
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

15 Temmuz'da FETÖ tarafından yapılan darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar neticesinde 18 Ağustos'ta Boydak Holding'e kayyum atanmıştı.

Boydak Holding, avukat Ramazan Aslan, bankacı Ramazan Erikli, avukat Yurdagül Kezban Kılıç Aksungur, mali müşavir Mustafa Karakaya, mali müşavir Ahmet Ziya Beşparmak'tan oluşan 5 kişilik kayyum heyetinin atanmasından 18 gün sonra Kayseri 2. Sulh Ceza Mahkemesi kararı ile TMSF'ye devredildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 22
  • Mert Bakar 7 yıl önce Şikayet Et
    Alparslan Türkeş ve 27 Mayıs darbesi malum. O zaman onun peşinden gidenler ülkücüler MHPliler için ne diyececeğiz. Fetullah dahil kim suç işledi ise onları cezalandırmak gerek. Gerisi masumdur. 15 Temmuz da sonra savunmamalı ama.
    Cevapla
  • Mert Bakar 7 yıl önce Şikayet Et
    Her guruptan suç işleyenler çıkabilir. Baştaki hoca lider bile bir gün şeytana uyabilir. Ama bunun yüzünden tamamını suçlu ilan edemezsiniz ki milyon insanın eğitiminden geçmiştir. İşlenen suç hakkında bilgisi olmayan herkes masumdur.
    Cevapla
  • Bahattin 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah güzel yönetirlerde 50 bin kişiye ekmek yediren ülke ekonomisine katkı sağlayan bir kuruluş batmaz. Asgari ücretle çalışan alınteriyle ekmeğini kazanmaya çalışan işçinin hiçbir suçu yoktur. Firma kapatılarak işçilerin ve ailelerinin aç bırakılarak cezalandırılmaması gerekir. İhbarlar iyi değerlendirilmeli iftiraya kurban gidenler var mı memurlardan işçilerden iyi araştırılmalı. Çocuklar masumdur onlar asla ne olursa olsun mağdur edilmemelidir.
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Boydak Holding'in reklamlarında oynattığı Şevval Sam, başörütü kadınlar için ağır laflar kullandı. ""o benim için tekstil ürünü, gün gelecek insanlar yaşayışlarıyla buna ihtiyaç duymayacak, ideolojik kesimler tarafından ortaya konan bir şekil" dedi"21 Haziran 2012 Leman Sam ne demişti: ""Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır" 29.03.2015 2015 e kadar Şevval Sam Boydak holdingin reklamlarında oynadı. UNUTMAYALIM UNUTTURMAYALIM
    Cevapla
  • fehm 7 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürederim kardeşim.
    Cevapla
  • zvy 7 yıl önce Şikayet Et
    ileride büyük tazminatlar ödenecek üstelik vatandaşın cebinden,haberi yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle