Çevre ve Şehircilik Bakanlığı memur alımı başladı | Başvuru sayfası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercih başvuruları ÖSYM'nin sitesinde yayınlandı. Peki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı memur alımı başladı | Başvuru sayfası
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı memur alımı başladı | Başvuru sayfası
GİRİŞ 05.09.2016 16:42 GÜNCELLEME 05.09.2016 16:49

05 Eylül pazartesi günü itibariyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alım başvuruları başladı. ÖSYM ekranlarında bugün yayınlanan tercih kılavuzuna göre tercih işlemleri yapılacak bilecek. Peki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? İşte memurluk başvurusu ile ilgili detaylar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alım tercihleri için tıklayınız

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercih işlemleri, 5 Eylül pazartesi başlayacak ve 8 Eylül perşembe günü saat 23.59’da erecek. Tercih başvuruları ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr/ İnternet sitesinden yapılacaktır.

TERCİH ÜCRETİ HANGİ BANKALARA YARIRILACAK?

Adaylar, tercih işlemini yaptıktan sonra başvuru süresi içinde tercih ücretini ödeyerek başvurularını tamamlayacaklardır. KPSS-2016/5 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı tercih ücreti 15,00 TL olup aşağıda belirtilen bankalara yatırılacaktır.

*Akbank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı 
*Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı 
*Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı 
*Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler
*Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık

YERLEŞTİRME SONUÇLARI NEREDE AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından yayınlanan kılavuzda; "Yerleştirme sonuçlarını adaylar ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.Yerleşme bilgileri ÖSYM’ce Bakanlığa elektronik ortamda gönderilecektir. Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL