Tehdidi ayakta alkışlayanlar için özel ekip

TUSKON'un genel kurul toplantısında, Erdoğan'ın tehdit edildiği metni ayakta alkışlayan iş adamları için özel ekip oluşuturuldu.

GİRİŞ 21.08.2016 15:40 GÜNCELLEME 25.08.2016 09:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

TUSKON'un toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tehdit edildiği toplantı, bazı işadamları tarafından ayakta alkışlanmıştı. O iş adamları tespit edildi.

Habertürk'te yer alan habere göre, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TUSKON'un 1 Mart 2014 tarihinde düzenlediği Genel Kurul toplantısını incelemeye aldı. Mali Şube Müdürü Ömer Kumlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tehdit edildiği konuşmayı ayakta alkışlayarak destek veren işadamlarının tek tek tespit edilmesi için özel bir ekip oluşturdu.

ERDOĞAN'I BÖYLE TEHDİT ETTİ

TUSKON Başkanı Rızanur Meral toplantı sırasında yaptığı konuşmada, "Ama sokakta, otobüste kahvede, medyada, duyup gördüklerimize ve işittiklerimize göre, şuna da inanıyorum ki, yakın gelecekte, kimlerin inlerde yaşadığını, kimlerin saklanacak in arayacağını, kimlerin müsfette, kimlerin asıl olduğunu herkes görecek" dedi.

TEK TEK TESPİT EDİLDİ

İstanbul Mali Şube Müdürlüğü ekipleri, STV televizyonunda yayınlanan görüntüleri incelemeye aldı. Rızanur Meral'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit ettikten sonra ayağa kalkarak, coşkulu bir şekilde dakikalarca alkışlayan, ıslıklayan TUSKON üyesi işadamları tek tek tespit edildi.

 

YORUMLAR 4
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    tedbir almadınız çoğu kaçtı bunların hepsi hain
    Cevapla
  • Sadettin 7 yıl önce Şikayet Et
    satılmış vatan hainleri milletin yüzüne bakacak haliniz yok.gidin bir ağaca asılında hem siz kurtulun hem biz
    Cevapla
  • Murathan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunları serbest bıraktınız ama.
    Cevapla
  • idam isteriz 7 yıl önce Şikayet Et
    oh cumhurbaşkanım helal olsun sana
    Cevapla