Murat Ülker'den FETÖ iddiasına yanıt

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, FETÖ iddialarına babasının sözleriyle cevap verdi.

Murat Ülker'den FETÖ iddiasına yanıt
Murat Ülker'den FETÖ iddiasına yanıt
GİRİŞ 17.08.2016 09:02 GÜNCELLEME 17.08.2016 16:31
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 28 Şubat sürecinden yaklaşık 20 yıl sonra, bu kez 15 Temmuz darbe girişiminin ardından dile getirilen iddialara Yıldız Holding'in amiral gemisi Ülker grubunun kurucusu, babası Sabri Ülker'in sözleriyle cevap verdi.

Murat Ülker, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili oldukları yolunda sosyal medyada 'trol' olarak nitelenen bazı hesaplarda öne sürülen iddialar üzerine, Sabri Ülker'in 28 Şubat sürecinde "Cemaatlerle işimiz yok" açıklamasını sosyal medya hesaplarından paylaştı.


TEK CÜMLELİK YANIT
Çok sayıda ekonomi dergisinin yayınladığı servet listelerine 'En zengin Türk' olarak giren Murat Ülker, sosyal medyadaki bazı trol hesaplarda dile getirilen iddialar üzerine babası Sabri Ülker'in 1999 yılında yaptığı bir açıklamayı Twitter'da paylaştı.

Murat Ülker, tweetinde, 'Sabri Ülker (Allah rahmet etsin) 1999'da, yıllar önce söylemiş' diye yazdı ve mesajının altına dönemin gazetelerindeki Sabri Ülker'in açıklamalarını paylaştı.

Sabri Ülker'in sözleri Ülker'in resmi Twitter hesabından da "Ülker dün de, bugün de, yarın da milletimizin ortak lezzetidir. Herkes için Ülker'in teminatı kurucumuzun sözleridir" açıklamasıyla paylaşıldı.

Ülker, 5 Ağustos'ta da yine Twitter hesabından "Sivil demokrasi şehitlerimizin ilk derece yakınlarına destek olmak için işe alımda öncelik vermek istiyorum" açıklaması yapmıştı.

YORUMLAR 97
  • Sabri 8 yıl önce Şikayet Et
    28 şubatta "cemaatlerle ilgimiz yok" Fetö de aynısını demişti! Ecevit de alkışamıştı. Yıldız holding kendini devletten üstün görüyor! Böyle bir dönemde bir adam ne şiş yansın ne kebap yapıyorsa demek ki herkesle iş tutmuştur ve cezasını çekmelidir. Yanlış yaptıysan seni paran kurtaramaz daha anlamadın mı!?
    Cevapla
  • musti 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam kriptoya benziyor
    Cevapla
  • Yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam gezinin neresindeydi?
    Cevapla
  • Metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Laf cambazlığı bu, sana cemaatımı sordular. Fetö cemaat değil teröristtir. Böyle kendini akıllı zannedenlere de hastayım. Tek akıllı kendini zannederler. Gezi de gördük kime yakın olduğunu
    Cevapla
  • adnan bey 8 yıl önce Şikayet Et
    cemaatlerle işimiz yok demek şu anda fetöcülerin yapmaya çalıştığı gibi ehli sünnet cemaat ve tarikatları kötülemektir. teröristle, teröristle mücadele edeni aynı kefeye koyamazsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle