THY'den '15 Temmuz' kararı

Türk Hava Yolları, 15 Temmuz’daki darbe girişimine karşı yoğun mücadelenin verildiği yerlerin isimlerini uçaklarına verdi.

THY'den '15 Temmuz' kararı
THY'den '15 Temmuz' kararı
GİRİŞ 15.08.2016 10:53 GÜNCELLEME 15.08.2016 10:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

THY, Beştepe, Saraçhane, Çengelköy, Kavacık, Kazan, Acıbadem ve Gölbaşı isimlerini uçaklarına verme kararı aldı. Bu semtlerin isimleri, THY’nin 7 yolcu uçağının burnuna yazılacak.

Türk Hava Yolları, darbe girişiminin ardından İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki özel yolcu salonu Istanbul Lounge’ın adını da 15 Temmuz Demokrasi Kahramanları Salonu olarak değiştirmişti.

YORUMLAR 3
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Sultangazi sultanciftligi niye yazilmiyor. 66. Tank tugayi orda bizatihi tanklari durdurduk. Cikmasina mani olduk. Bu millet tarih yazdi.
    Cevapla
  • Keçiören 7 yıl önce Şikayet Et
    mücadele verilen merkezler oralar. Ancak mücadele verenler topyekün millet. Mesela onlarca Keçiörenli şehit var. Keçiörenin adı biryerde geçmeyecek mi? "Çanakkale türküsü" diye anılan Kastamonu türküsündeki Kastamonulular gibi... tek tek kişi adı verilse daha iyi olabilir
    Cevapla
  • Halil 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatan sevgisinin nişanı şehadeti temsilen Aziz şehid Ömer Halisdemir'in adı ve resmi ,muhterem ailesinden izin alınarak bir uçağa giydirilmeli
    Cevapla