Kamu çalışanları bir tek oraya gidebilecek

15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından izinleri iptal edilen kamu çalışanları, belgelemeleri halinde hac için izin alabilecek.

Kamu çalışanları bir tek oraya gidebilecek
Kamu çalışanları bir tek oraya gidebilecek
GİRİŞ 29.07.2016 15:11 GÜNCELLEME 29.07.2016 15:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hakkında idari soruşturma veya adli soruşturma/kovuşturma işlemi başlatılan veya görevden uzaklaştırılan personel hariç olmak üzere, hac görevini yerine getirecek kamu çalışanlarına talepleri halinde ve durumun belgelenmesi kaydıyla ibadetlerini yerine getirecekleri süre boyunca yıllık izin verilecek.

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından kamu çalışanlarının izinleri iptal edilmiş, izindeki çalışanlar da görevlerine çağrılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • velii 7 yıl önce Şikayet Et
    üniversite kayıtları zamanı yaklaşıyor veliler için bu konuda da önlem alınmalı
    Cevapla
  • diyarbekir aşığı 7 yıl önce Şikayet Et
    Allaha şükür yıllardır hac sırası bekleyip bu yıl hac çıkanlar sıkıntıya girmişti yerinde bir karar
    Cevapla
  • Isimsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeter ya memur izni memur izni. Ben polisim. Kafalarina gore iznimkz kaldirilir acilir. Sesimiz cikiyor mu. Ohal var hala memur izni muhabbeti. Baslicam simdi izninize. Ben calisiyorsam sen de calisacaksin arkadas. O kadar.
    Cevapla
  • burak 7 yıl önce Şikayet Et
    işte tamda senin gibi eşşekler yüzünden Ohal dendimi polise yetki dendi mi millet tedirgin oluyor herkes konusmasın önüne baksın kimseden ses çıkmasın Allah'a şükür Polis Teşkilatımızın % 90'ı senin aksine bilincli bireylerden oluşuyor.Devletin üniforması ile milletine hizmet etmek zoruna gidiyorsa giyme kardesim o üniformayı git hangi dagda çobanlık yapacaksan yap bu zihniyetle senden olsa olsa üç beş koyuna çoban olur fazlasını yüzüne gözüne bulastırırsın.Bunun gibilere insanlara meydan verilmemesi ve normal vatandasın keyfi uygulamalara tabi kalmaması için emniyet kendi içerisinde tedbirini almalıdır.
    Cevapla
  • DİKKAT DERİM 7 yıl önce Şikayet Et
    Aman ha aman! O mukaddes toprakları da gidip kirletmesin hain insan müsveddeleri...
    Cevapla