Boydak Holding'e operasyon

Boydak Holding Yönetim Kurulu başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, bu sabah gözaltına alındı

GİRİŞ 29.07.2016 08:20 GÜNCELLEME 29.07.2016 11:52
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak ile 2 yakını gözaltına alındı.

"FETÖ üyesi oldukları ve örgüte finans sağladıkları" iddiasıyla başlatılan operasyonda, Boydak ailesinden 6 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak ile holding yöneticilerinden Şükrü Boydak ve Halit Boydak ikametlerinde gözaltına alındı. İl dışında oldukları belirlenen holdingin eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak ile İlyas ve Bekir Boydak'ın yakalanması için de çalışma yürütülüyor. Zanlıların evlerinde polis ekiplerince arama başlatıldı.

FETÖ/PDY'ye finans desteği sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Boydak Holding'in o dönem yönetim kurulu başkanı olan Hacı Boydak ile yönetim kurulu üyesi Memduh Boydak, 6 Mart'ta tutuklanmış, holding yöneticilerinden Erol Boydak ile Murat Bozdağ ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Memduh Boydak halen tutuklu bulunurken, Hacı Boydak, avukatlarının itirazı üzerine 17 Mayıs'ta tahliye edilmişti.

BOYDAK'TAN AÇIKLAMA

 

YORUMLAR 38
  • sevdalı ulkesıne 7 yıl önce Şikayet Et
    acımayın bunlara.butun sırketlerıne kayyum atansın.hatta mal varlıklarına el konulsun
    Cevapla
  • Kayserili 7 yıl önce Şikayet Et
    14 bin çalışanı varmış, olursa olsun, rızkı veren Allah'tır. Acımayın Vatikan'ın hizmetkarlarına.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    hainlerrr
    Cevapla
  • malcolmx 7 yıl önce Şikayet Et
    melikşah üniversitesindeki bütün yurtları yapan siz, okulları yapıp fetöcülere veren siz, dershaneler kapansa (kayseridekiler için) tüm öğretmenleri fabrikalarımda çalıştırırım diyen siz, ev alıp fetöye hücre evi veren siz, himmetlerde milyonlarca dolar veren siz, devlet baba, hacı boydakın tepesine binince devletimizin ve hükümetimizin yanındayız diye açıklama yapan da siz... devlet ve tayyip baba yer mi yemez tabi ki.
    Cevapla
  • Doğrusu 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bir işletme 10 yilda holding oluyor normalin dışında büyüyorsa ,devlet bunları en iyi şekilde incelemeli.Bu nasıl bir iş.Devlet de çok imkanlar tanıyor teşvikler veriyor bu da adalet değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle