İstanbul Otogarı’nın da ismi değişti

Metro Turizm sahibi Galip Öztürk Büyük İstanbul Otogarı’nın isminin, ‘İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ olarak değiştirildiğini açıkladı

İstanbul Otogarı’nın da ismi değişti
İstanbul Otogarı’nın da ismi değişti
GİRİŞ 28.07.2016 16:48 GÜNCELLEME 28.07.2016 16:48
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Metro Turizm sahibi Galip Öztürk, Metro Holding bünyesinde faaliyet sürdüren Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş’ye bağlı Büyük İstanbulOtogarı’nın isminin, ‘İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ olarak değiştirildiğini açıkladı.

Metro Holding iştiraklerinden Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş’nin bünyesinde faaliyetlerine devam eden Büyük İstanbul Otogarı’nın ismi ‘İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ olarak değiştirildi. 

AVTER Yönetim Kurulu’nun aldığı bu önemli kararı, Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Galip Öztürk sosyal medya hesabından duyurdu.

YORUMLAR 20
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    milletten haksız yere para alan mafyadan hayır gelmez.
    Cevapla
  • Erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce kurallara uy. Konuşunca halk seni böyle iğneler işte bu yorumlarda. Giriş çıkışlarda insanların tepesini attırma. Soygunculuk. yapma.
    Cevapla
  • uveys 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlamsız ve maksatlı geldi banada devletin haberi varmı bu kendi kafasına göremi yapıyor . Gerçi bu adam mafya gibi fahiş paralar alıyor vatandaş bıkmış bunlardan. Yokmu bir yetkili bu işe dur diyecek
    Cevapla
  • cahil 7 yıl önce Şikayet Et
    demokrasi otoganı dıyorsun ama giriş çıkışlarda vatandaşa iyi darbe yapmayı bılıyorsun .
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    köprünün adının değişmesi önemliydi doğru karardı ama eski cemaatçi birisinin kafasına göre anlamsız isim değişikliği ile anlamlı değişimlere zarar verir dikkat engellenmeli yetkililer kafasına göre isim değiştirmeye izin vermemelidir!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle