Osmangazi Köprüsü'yle baş edemeyince pes etti

Osmangazi Köprüsü’nün bayram boyunca ücretsiz olması, Gebze-Yalova arasında hizmet veren feribotları da vurdu.

 Osmangazi Köprüsü'yle baş edemeyince pes etti
Osmangazi Köprüsü'yle baş edemeyince pes etti
GİRİŞ 03.07.2016 07:05 GÜNCELLEME 03.07.2016 14:51
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Eskihisar-Tavşanlı arasında feribot işleten İstanbullines firması ise 2-10 Temmuz arasında seferlerin durdurulduğunu açıkladı.

Müşterilerine bir mesaj ile durumu bildiren şirket şu ifadeleri kullandı: “Feribotlarımıza 2-10 Temmuz tarihleri arasında teknik bakım yapılacaktır. Seferlerimiz 10 Temmuz itibariyle devam edecektir.” İDO ise Eskihisar-Topçular arası hizmet veren feribotlarda ücretsiz açık büfe ve ücretsiz masaj koltuğu hizmetini uygulamaya almıştı. Ancak bu hizmete rağmen feribotların boş kaldığı gözlendi.




BEDAVA KÖPRÜ İZDİHAMI

Osmangazi Köprüsü’nde ise feribotlardaki boşlukların aksine yoğun trafik olduğu gözlendi. İstanbul’da oturan ve 9 günlük tatili nedeniyle Ege ve Akdeniz Bölgesi’ne otomobilleri ile gidenlerin, açılışı perşembe akşamı yapılan ve bayram süresince ücretsiz olması kararlaştırılan Osmangazi Köprüsü’nü tercih etmesi, yoğunluğa neden oldu. Osmangazi Köprüsü’nü geçtikten sonra, Altınova-Gemlik arasındaki 40 kilometrelik otoyolun gidiş yönündeki araç yoğunluğu 7-8 kilometreye uzayan kuyruklara neden oldu. 

Hava sıcaklığının 30 dereceyi aşması nedeniyle araç sürücüleri ve yolcular zor durumda kalırken yoğunluğu azaltmak isteyen görevliler büyük çaba harcadı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 42
  • ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    yav iyi güzel de feribot sahipleri dusmaimizmis gibi davranmayalim çoluk çocuklari var onlar neyapacak şimdi bari onlarda bi çözüm bulunsa
    Cevapla
  • Aslan 7 yıl önce Şikayet Et
    gitsin Kabatepe Gökçeada Arasında çalışsın, 6 saat feribot sırası gelmiyor
    Cevapla
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    bir aile feribota 60 tl ile biniyor ise bunun yanında büfe den bir aile ortalama 20 - 30 tl harcama yapıyor.niye 1 saat bekliyeyim.6 dakikada geçerim karşıya.
    Cevapla
  • aaaaa 7 yıl önce Şikayet Et
    Feribotlar 30 tl olursa köprü nal toplar. 75000 araç geçişi olmazsada devletin kasasından para çıkar. her ucu bize dokunuyor
    Cevapla
  • AYH 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP lilerin karsi cikdigi projelere, her seyin fiyati 2 kat olmali, ney olursa olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle