Köprü açıldı Eskihisar boşaldı

Osmangazi Köprüsü'nün ulaşıma açılması ve bayram tatili boyunca bedava olmasıyla birlikte Eskihisar'da feribotlara ilgi olmadı.

GİRİŞ 01.07.2016 12:28 GÜNCELLEME 01.07.2016 16:35
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Ulaşımın bedava olması nedeniyle sürücüler Osmangazi Köprüsü'nü kullandılar. Köprüde bugün de fotoğraf çektirmek isteyenler sağ şeritlerde durdular. Görevliler araçlarla yolda ilerleyerek sürücüleri uyardı. Tüm uyarılara rağmen vatandaşlar köprüde durarak fotoğraf çektirdiler. Vatandaşlar köprünün çok güzel olduğunu belirterek, "Osmangazi Köprüsü çok güzel oldu. Köprüden geçerken gururlandık" dediler.

ESKİHİSAR BOŞALDI

Eskihisar'da ise Osmangazi Köprüsü'nün açılması ve geçilerin ücretsiz olmasıyla birlikte feribotlara ilgi azaldı. Köprüden bayram tatili boyunca geçişlerin bedava olması nedeniyle sürücüler Eskihisar yerine Osmangazi Köprüsü'nü tercih etti. Köprüden geçişin bedava olduğunu bilmeyenler ise feribotları kullandılar. Bazı sürücüler gazetecilerin köprünün bedava olduğunu söylemesi üzerine Osmangazi Köprüsü'nü kullanmak üzere geri döndüler. Eskihisar ile Topçular arasında 18 feribot karşılıklı olarak çalışmaya devam ediyor.

BAYRAM TRAFİĞİNİN AKŞAM BAŞLAMASI BEKLENİYOR
9 günlük bayram tatili nedeniyle bu akşam saatlerinden itibaren TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde yoğunluk bekleniyor. Osmangazi Köprüsü'nün açılmasıyla birlikte İzmir istikametine gidenlerin köprüyü kullanacak olması nedeniyle rahat bir yolculuk yaşaması beklenirken, Anadolu ve Karadeniz illerine gidecek olanlar nedeniyle TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde ise yoğunluk yaşanması bekleniyor.

YORUMLAR 44
  • cafer 7 yıl önce Şikayet Et
    birisi çıksın desinki bu chp zihniyeti bu ülkede gözle görülür bu ülkeye bu insanlara faydalı bir eserlerini göstersin ne yapmişlar bir ülkenin vatandaşı olarak bilmek istiyorum herşeye karşı çıktıklarına göre acaba bizim bilmediğimiz ne yapmişlar
    Cevapla
  • Muammer 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet chp elestirip duriyodunuz size bedduamdir agaccilar ve chp liler bu kopeuden gecerse esek olsunlar allahim
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Pahalı diyen ileri zekalılara....feribot sanki bedava...Ayrıca İzmir -İtanbul 8 saat sürse ,saatte 10 lt bezin yakan bir araç feribotla beraber maliyet 350-400 tl..eder..7 lt dizel yakan bir araçta maliyet feribotle beraber 250-300 tl...Şİmdi 3.5 saatte gidecen Yakıt maliyet 100 tl ..Köprü otoyol 100 tl olsa 50-100 tl para ve yanında 4,5 saat zaman kazanıyorsun ...Buna rağmen pahalı öylemi ?.Sen alışverişte daha çooook kazık yersin..
    Cevapla
  • bir dost 7 yıl önce Şikayet Et
    11 temmuz saat sabah saat 7 itibariyle yine ya feribota yada körfezi dolaşmaya başlar vatandaş
    Cevapla
  • ümit 7 yıl önce Şikayet Et
    diyorlarki patlamadn sonra köprü açılışı yapılırmı.adamların çok zoruna gitmiş.acaba o köprüyü tayyip erdoğana küfreden kaç omurgasız kullanacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle