Meyer Group'un iletişimi Feveran İletişim'e emanet

Meyer Group, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda iş ortağını seçti.

Meyer Group'un iletişimi Feveran İletişim'e emanet
Meyer Group'un iletişimi Feveran İletişim'e emanet
GİRİŞ 08.06.2016 11:20 GÜNCELLEME 08.06.2016 11:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Genç ve dinamik kadrosuyla sektöre yeni bir soluk getiren Feveran İletişim, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Entegre iletişim danışmanlığı hizmeti veren ajans, stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti için Meyer Group ile anlaştı. Kökleri Osmanlı tarihinin ilk saat mağazası “Meyer Saat”e dayanan Meyer Group, hizmet verdiği sektörlerde gerçekleştirdiği ilklerle tanınıyor.

Günümüzde fark yaratan saatlerini Meyer Objects adı altında tüketiciyle buluşturan grup, aynı zamanda güvenlik ve yazılım alanlarında da hizmet veriyor.

Ulusal ve uluslararası markalara kurumsal iletişim, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi, medya ilişkileri, içerik geliştirmenin yanı sıra dijital iletişim, etkinlik ve sponsorluk yönetimi, tasarım hizmetlerini de içeren 360 derece entegre iletişim hizmeti sunan Feveran İletişim, Meyer Group’a stratejik iletişim danışmanlığı verecek.

Feveran İletişim’in hizmet verdiği diğer markalar arasında; Corendon Turizm Grubu ve bünyesinde bulunan Corendon Havayolları ile Corendon Otelleri, FU Gayrimenkul, String Ventures gibi birçok marka bulunuyor.

YORUMLAR 2
  • Başkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten bu haberi verdiğiniz için teşekkkürler
    Cevapla
  • vali 7 yıl önce Şikayet Et
    Oldukça önemli bir haber bende epey zamandır bu haberi bekliyordum Aydinlattiniz bizi sağolun
    Cevapla