Müjdesini Erdoğan vermişti! İndirim sinyali

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Osmangazi Köprüsü’nün Ramazan Bayramı’ndan önce açılacağını bildirdi.

Müjdesini Erdoğan vermişti! İndirim sinyali
Müjdesini Erdoğan vermişti! İndirim sinyali
GİRİŞ 03.06.2016 03:28 GÜNCELLEME 03.06.2016 03:29
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Arslan, köprünün geçişi için 35 dolar + KDV olarak açıklanan geçiş ücretiyle ilgili de çalışma yapıldığını söyledi. 

Osmangazi Köprüsü’nü gezen Arslan köprü projesinin sözleşmesi 2010 yılında imzalanırken dünyada kriz olduğunu hatırlatarak, “O dönemde yüklenicilere müteşekkiriz ki dünyanın finansal olarak sıkıntı yaşadığı bir dönemde ülkemizin geleceğine güvenerek 8 milyar dolarlık bir projeye gözlerini kırpmadan imza attılar” diye konuştu.

7900 kişiyle yoğun bir çalışma yürüttüklerini anlatan Arslan, şöyle devam etti:

2018’DE TÜMÜ BİTER

“Sayın Cumhurbaşkanımız birkaç gün önce açıkladılar, bayramdan önce inşallah bu köprüyü hizmete açacağız. Daha önce 40 kilometrelik kısmını hizmete açmıştık, köprüyle birlikte bunu 58 kilometreye çıkaracağız. Özellikle bayram sıkışıklığında insanımızın derdine deva olacak. Hedefimiz sene sonuna kadar toplam 433 kilometrelik projenin 120 kilometresini Bursa’ya kadar hizmete sunmak,İstanbul-Bursa arasını hizmete açmak. Bütün toplam projenin bitirilme tarihi olarak her ne kadar 2020’ye kadar süremiz varsa da 2018 sonuna kadar bitirme hedefimiz var.”

Arslan, Osmangazi Köprüsü’nün 35 dolar artı KDV olarak açıklanan geçiş ücretiyle ilgili çalışma yapıldığını belirterek, “Yeni geçiş ücreti, netleşmesinin ardından kamuoyuyla paylaşılacak” dedi.

YORUMLAR 29
  • fahri 7 yıl önce Şikayet Et
    çok pahalı ulaşım devletin görevi
    Cevapla
  • Ağrı 7 yıl önce Şikayet Et
    saçma. Niye Dolar? Ülkeyi Amerikaya mı bağladınız anlayamadık
    Cevapla
  • İsmail Kocabaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne gerek var köprülere kayıkla da geçeriz. Zamanımız çok nasıl olsa. Yapılan bu yatırım bu millete önemli bir hizmettir. Dileyen eski yoldan devam edebilir. Aynı parayla dolaşır, bu millet daha iyilerini hak ediyor. Şimdiden hayırlı olsun.
    Cevapla
  • ankararalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Köprüyü geçipte 45 dk geri dönene, pasosu olana indirim, ayrıca saat 10:00 ile 16:00 arası yaşlılara serbest olacak mı?
    Cevapla
  • Abdullah Yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Öbür yandan Devlet illada küprüden geçilmesi için eski yolu kapatmıyor ayrıca 5 ila 8 saat gideceksin harcadığın yakıt nekadar tutuyor araban eskiyor ek masraflar çıkıyor bütün bunlarıda düşünelim sonuçta karlı çıkacağınıza emin olabilirsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle