E Bordro maaş dökümü sorgulama 2016

E Bordro sorgulama 2016 Milli Eğitim Bakanlığı'nda çalışan öğretmen ve memurlar E devlet üzerinde maaş dökümü sorgulaması yapabilirler.

E Bordro maaş dökümü sorgulama 2016
E Bordro maaş dökümü sorgulama 2016
GİRİŞ 14.04.2016 11:51 GÜNCELLEME 14.04.2016 11:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Nisan 2016 E bordro sorgulama sistemine haberimiz içerinde vereceğimiz linkle ulaşabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı(MEB)'e bağlı olarak çalışan öğretmen ve memurlar E bordro sorgulama sistemiyle 2016 Nisan ayı maaş dökümünü E devlet üzerinden sorgulayabilirler. Maaş dökümü ve maaş kesintisi bilgileri E bordro sistemine giriş yapılarak öğrenebilirsiniz. Fikri Açık E devlet üzerinden erişime açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı çalışanlarının internet üzerinden öğrenebileceği e bordro sorgulama sistemi 2016 vatandaşın hizmetine sunulmuş bulunmakta. Sistem üzerinden online kamu hizmetleri gerçekleştirilen E devlet erişimi vatandaşın işini kolaylaştırıyor. Dijital platform üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü e-bordro uygulama sayfası da kamu personellerine yönelik online bir kamu hizmetidir. Hizmet devlet çalışanlarının her ay maaş dökümlerini sorgulamasına olanak sunuyor. Maliye bakanlığı tarafından memurların hizmetine açılan sistem vatandaşın maaş bilgilerini ve maaş kesintilerini incelemeye olanak sunuyor. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından hizmete sunulan e bordro sorgulaması e devlet üzerinden devlet çalışanlarına online olarak hızlı erişime olanak sağlamıştır. 

E bordro 2016 Nisan Sorgulamak için Tıklayın

Devlet çalışanlarının pek çok alanda gereksinim duyduğu maaş bordrosunun internet üzerinden erişime açılması vatandaşın ihtiyacını büyük ölçüde karşılıyor. Maliye Bakanlığı'nın erişime açtığı e bordro sorgulama 2016 her ay alınan maaşın incelenmesine imkan veriyor. Maaş bordrolarını ayrıntılı biçimde incelemeye olanak sunan sistem günümüz teknolojik gelişmelerinin sağladığı faydalardan biri. E devlet üzerinden vatandaşın hizmetine sunulan sistem bilgilere pratik bir biçimde ulaşmada olanak sağlamıştır. MEB personellerinin yanı sıra bütün kamu personelleri Maliye Bakanlığı tarafından hizmete sunulan E bordro sorgulama sisteminden faydalanabilmektedir. 

Kamu çalışanlarının gelişen teknolojilerle birlikte bir tık uzağında olan hizmet sistemi vatandaşın zaman kaybı yaşamadan bilgilerine ulaşmasına olanak sunuyor. Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından açılan özel bir web sayfasında hizmet vermekte olan e-bordro uygulama ekranı şimdilerde yapılan değişik ile birlikte daha güvenli online işlem imkanı sunan e-devlet portalı üzerinde hizmet vermeye başladı. E devlet şifresi olan vatandaşlar e bordro sisteminden faydalanabilir. E devlet sistemine https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/ adresinden giriş yapılabilir. TC kimlik no ve şifre bilgileri girilerek sisteme giriş yapılabilir. Eğer şifreniz yoksa size en yakın PTT şubesinde 2 TL karşılığında şifre alabilirisiniz. 

E devlet üzerinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün e-bordro uygulama ekranına ulaşabiliyor. Kamu personellerinin yararlanabileceği e bordro sistemi vatandaşın bordro görüntülemek isteği yıl ve ay bilgileri girilerek öğrenilebilir. 

 

 

YORUMLAR 1
  • Urfali 8 yıl önce Şikayet Et
    Butun isciler icin boyle bir uygulama olsa cok iyi olur taseronlarda dahil
    Cevapla