Milyarder Branson'dan Türkiye'ye tavsiye

Milyarder iş adamı Richard Branson, İstanbul TALKS konferansında konuştu.

Milyarder Branson'dan Türkiye'ye tavsiye
Milyarder Branson'dan Türkiye'ye tavsiye
GİRİŞ 17.03.2016 09:34 GÜNCELLEME 17.03.2016 09:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Istanbul TALKS konferanslar serisinin ilki Inspired 2016 Girişimcilik Konferansı kapsamında Türkiye'ye gelen Sir Richard Branson gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

İletişimden eğlenceye, ulaşımdan teknolojiye hatta uzay turizmine kadar pek çok alanda lider girişimlere imza atan Virgin Havayolları'nın sahibi Richard Branson, Türkiye için en önemli şeyin çatışmaların çözümü olduğunu söyledi. 

Stresli zamanlarda birbirine destek vermenin önemine dikkat çeken Branson o ülkelere seyahat etmek gerektiğini ifade etti. 

'Çok iyi şirketler var'

Terörün Türkiye'ye yatırımları azaltmaması gerektiğini kaydeden Branson Türkiye'nin terörü yenecek güce sahip olduğunu söyledi. 

Uluslararası arenada pek çok insanın Türkiye'nin gücünü farketmediğini kaydeden Branson "Türkiye'de çok iyi şirketler var. Bir çok alanda başarılısınız. Türkiye için en önemli olan şey çatışmaların çözümü. Kürtlerle uzlaşma yapılmalı. Uzlaşma olmadan sorunların çözümü mümkün değil. İyi liderlik yapacaksanız ödün vermeye hazır olmak gerekiyor" diye konuştu.

Çok farklı sektörlere girdiklerini kaydeden Branson, "Öğrenmeyi seviyorum. Bir şeyler denemenin verdiği neşe ile hayat daha ilginç hale geliyor" dedi.

Bir işe girmeden önce suya baktıklarını ve tepkiye göre çalıştıklarını bildiren Branson "Halk sevdiğimiz şeyleri benimsiyorsa genişliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 6
  • Mert can 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz dunyada katlyamlari biraksaniz
    Cevapla
  • Mert can 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz dunyada katlyamlari biraksaniz
    Cevapla
  • rojin 8 yıl önce Şikayet Et
    Sözlerinin ciddi bir şekilde elekten geçmesi şart
    Cevapla
  • Tuncay 8 yıl önce Şikayet Et
    Ödün vermek bizim kültürümüzde aciz oldumuzun anlamına gelir,hele neye öndün verildi cok iyi bilinmeli berirlenmeli,biz can veririz zalime ödün vermeyiz.Eyer sizin gibi olsak zaten kendimise Türk derken utanırız,bomba patlatmakla ödün vermeye başlayacamızı düşünenler bizi hic tanımamışlar.Dinimizden Türk kimliğmizden ödün vermek asıl ölümüdür Güc Kudret anlamına gelen Türkün Can veririz zalime yol vermeyiz,bu yolda şehit olmaya korkan Türk olamaz.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Branson, Kürt değil PKK diyecektiniz sanırım, PKK ile de çözüm olmaz, daha neyin uzlaşmacısını arıyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle