Putin yaptıklarını unuttu: Ahmakça ve zararlı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Alman Bild gazetesine konuştu.

Putin yaptıklarını unuttu: Ahmakça ve zararlı!
Putin yaptıklarını unuttu: Ahmakça ve zararlı!
GİRİŞ 11.01.2016 11:42 GÜNCELLEME 11.01.2016 13:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Batılı ülkelerin ekonomik yaptırımlarını ahmakça ve zararlı olarak tanımlayan Putin, Türkiye'ye uygulanan ekonomik yaptırımlara yönelik konuşmadı.

Putin’in bu açıklamasının Rusya’nın Türkiye’ye uygulamaya koyduğu yaptırımları değil, Batı’nın 2014 yılın ihlahçı politikaları yüzünden Rusya’ya uyguladığı yaptırımları kastettiği belirtildi.

Putin, “Rusya halkı aklı ve kalbiyle günümüzde  yaşanan olayları çok iyi anlıyor. Zamanında Napolyon’un dediği gibi “Adalet tanrının yeryüzünde beden bulmasıdır.” Bunun için Kırım’ın Rusya’ya bağlanması adaletli karar. Bu hadiselerin üzerine batılı ülkelerin uygulamaya karar verdikleri ekonomik yaptırım kararları Ukrayna’ya yardım etmekten ziyade Rusya’nın gelişmesini frenlemeyi amaçlıyor. Bu da üzücü bir gelişme. Çünkü günün problemleri birbirimize tavır almaktan ziyade el ele vererek sorunlara çözüm bulmamızı gerektiriyor. Rusya’nın yaptırım politikalarıyla dize gelmesi mümkün olmadığı gibi bu tür uygulamaları ahmakça ve zararlı olarak değerlendirebilirim” dedi.

YORUMLAR 4
  • mete 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim senide senin gibi dusunen milletide sana destek veren devletleride helak etsin bireh metike ya arhemel rahimin amin EL FATIHA
    Cevapla
  • MUŞLUADAM 8 yıl önce Şikayet Et
    POTİN tamda kendini ifade etmiş; "AHMAKÇA VE ZARARLI" Potin o ahmakça ve zararlı politikalarla Türkiye yi dize getireceğini düşünüyorsan aldanıyorsun.
    Cevapla
  • eser 8 yıl önce Şikayet Et
    her etnik çoğunluğun istediği yere bağlanmasını adelet diyorsanız siz çeçenistanın hürriyetini niye tanımadınız veya dağıstan ,Tataristan ,bağımsızlık isterse tanıyacakmısınız
    Cevapla
  • yistif 8 yıl önce Şikayet Et
    He he demek istiyorum potin sana.
    Cevapla