Boydak'tan o haberlere tepki

İşadamı Memduh Boydak, basında ve sosyal medyada yer alan 'Cumhurbaşkanına hakaret soruşturması' iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Boydak'tan o haberlere tepki
Boydak'tan o haberlere tepki
GİRİŞ 22.12.2015 13:09 GÜNCELLEME 22.12.2015 13:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İşte Memduh Boydak'ın yaptığı açıklama:

Haber içeriğinde şikâyette bulunduğu belirtilen şahıs, grup şirketlerimizin birinde geçmişte görev almış bir yönetici olup, emekliliği sonrası tüm hak ve alacaklarını alarak yaklaşık iki yıl önce kendi isteği ile işyerinden ayrılmıştır. Söz konusu haber içeriğinde belirtilen iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Konu özü itibariyle, eski bir çalışanın işyerinden ayrılmasının ardından, kurumumuzun etik ilkelerine uymayan bir takım beklentilerinin karşılanmamış olması sebebiyle ve muhtelif haksız çıkarlar sağlamak amacıyla, iftiralar içeren çelişkilerle dolu bir şikâyet dilekçesinden ibarettir.

Bir takım mesnetsiz iddialar ve iftiraların, diğer bazı adli süreçler ile kasıtlı olarak ilişkilendirilerek medya organlarında kişilik haklarımı rencide edecek şekilde haber olarak yer alması tarafımca kabul edilemez bir durumdur. Bu tarz bir şikâyetle itham edilmem toplumun değerlerine, devlet büyüklerimize ve bilhassa devletin en yüce makamına duyduğum saygı gereği beni derinden üzmüştür.

Türkiye’ye değer katmak amacı taşıyan kurumumun üst yöneticisi olarak ismimin mesnetsiz bir habere ve özellikle bu tarz bir şikâyete konu edilmesinden duyduğum rahatsızlığı bu vesile ile bir kez daha belirtir, iftira niteliğindeki bu iddialara karşı her türlü hukuki hakkımın saklı olduğunu kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım.

YORUMLAR 6
  • Kayserili 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu boydaklara gende tam güvenemiyorum
    Cevapla
  • Kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    Senin paralel olduğunu bilmeyen yok.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Almanyadaki Parelelin en büyük finansörü....!
    Cevapla
  • s.bilgili 8 yıl önce Şikayet Et
    paralelelin uşağı olduğunu bilen biliyo boydak yusuf yusuf .....
    Cevapla
  • cemile 8 yıl önce Şikayet Et
    üstüne bastın kaldır ayağını...kardeşşş
    Cevapla
  • Muro 8 yıl önce Şikayet Et
    sırası gelen gidiyor demekki sıra bundaymış...ahahahhhh ;)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle