Motorinden sonra ona da indirim geldi

Motorin ve gaz yağının ardından benzin fiyatlarına da indirim geldi.

Motorinden sonra ona da indirim geldi
Motorinden sonra ona da indirim geldi
GİRİŞ 07.12.2015 16:41 GÜNCELLEME 07.12.2015 16:42
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Ham petrol fiyatlarında yaşanan düşüş ile geçtiğimiz hafta Cuma günü motorin ve gaz yağına yapılan indirim, bugün de benzin fiyatlarına geldi.

Benzinin litresine 8 kuruş indirim yapıldı. Gece yarısından itibaren geçerli olacak indirimle 95 oktan benzinin fiyatı İstanbul’da ortalama 4,41 liradan 4,33 liraya, Ankara’da ortalama 4,43 liradan 4,35 liraya, İzmir’de ise ortalama 4,42 liradan 4,34 liraya düşecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösterebiliyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 13
  • BirDost 8 yıl önce Şikayet Et
    Akaryakıt fiyatlarını yüksek bulan biriyim ama 2013 Temmuzunda 5.02 den benzin ve 3.02 den LPG almıştım. Bence fiyatlar iyi düştü. 2.5 yıllık enflasyon ve USD artışınıda hesaba katarsak yetmez ama yine de iyi çok şükür. Kimsenin hakkını yemeyelim. Bence Matematik özründen ziyade insanımız çok dürüst müslümanlar(!) olduğu için rakamları kendi düşüncelerine göre çarpıtmaya çalışmakta bir beis görmüyorlar. Tıpkı müslümanların her işinde aynı dürüstlüğü (!) tekrarladıkları gibi....
    Cevapla
  • kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    motorine 3 gün önce benzine 3 gün sonra fiyat ayarlaması? bu ikisi de ham petrolden üretilmiyor mu? neden fiyatları aynı günde ayarlanmaz ki bunların?
    Cevapla
  • osm 8 yıl önce Şikayet Et
    2 kuruş indirim bir hafta sonra 20 kuruş zam... Bu kadar saçma bir şey olamaz....
    Cevapla
  • yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    Agzina saglik burak:)
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    gaz yagi kac lira olmus ki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle