Bağlarbaşı Alışveriş Fesivali'nde bayram mesaisi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, vatandaşların uygun fiyata bayram alışverişini yapması için harekete geçti

Bağlarbaşı Alışveriş Fesivali'nde bayram mesaisi
Bağlarbaşı Alışveriş Fesivali'nde bayram mesaisi
GİRİŞ 21.09.2015 16:49 GÜNCELLEME 21.09.2015 16:49

Gaziosmanpaşa’yı bir alışveriş ve cazibe merkezi haline getirmeyi hedefleyen ‘Bağlarbaşı Alışveriş Festivali’ maskot mehter takımı, uzun bacak, palyaço vb. animasyon gösterilerinin olduğu birbirinden renkli görüntülerle başladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin öncülüğü ve ilçenin en önemli alışveriş caddesi olan Bağlarbaşı Caddesi esnafının desteğiyle gerçekleştirilen ‘Bağlarbaşı Alışveriş Festivali’nin açılış törenine Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziosmanpaşa Esnaflar Derneği Başkanı Yusuf Usta, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘Fırsatlarıyla, indirimleriyle Gaziosmanpaşa’da Alışveriş Zamanı’ sloganıyla gerçekleştirilen festivalin açılışında konuşan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Bağlarbaşı Caddesi’nde perakende sektörünü desteklemek ve vatandaşların bayram alışverişine katkıda bulunabilmek amacıyla bir alışveriş festivaline öncülük ettiklerini belirtti. Başkan Usta, festivalle ilgili girişimlerine Bağlarbaşı esnafının da destek verdiğini belirterek, “Festivalle, vatandaşların Kurban Bayramı öncesi alışverişlerinde AVM’leri değil, ilçenin en bilinen alışveriş merkezlerinden olan Bağlarbaşı Caddesi’ndeki esnafları tercih etmesini amaçladık. Festivalin Gaziosmanpaşa’nın bir alışveriş ve cazibe merkezi haline gelmesine de katkı sağlamasına çalışıyoruz. Bayram öncesinde herkesin ihtiyaçlarını karşılamasını istiyoruz" diye konuştu.