THY'nin yeni markası: WE'R From Turkey

THY'nin yeni misyon markası olan “WE'R From Turkey'in tanıtımı yapıldı.

GİRİŞ 25.12.2014 13:23 GÜNCELLEME 25.12.2014 13:57

Anadolu kültür ve gelenek mirasını dünyaya tanıtmak amacıyla bu girişimin yapıldığı belirtildi.  

THY Genel Müdürlük binasında düzenlenen törende sergilenen ürünlerin özel bölümünün açılışını Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Türk, THY Genel Müdürü Temel Kotil, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve ortaklığı üstlenen firma Nar Group'un Genel Müdürü Samir Bayraktar yaptı.

THY Genel Müdürü Temel Kotil, 2015 yılı için, “ Neyimiz varsa satma yılı olsunö diyerek sözlerine başlayan  “ Dört mevsimin bir arada yaşanabildiği, dünyanın en verimli topraklarına sahip ülkemizin zeytinyağından baharata, Türk lokumundan reçele, çeşitli soslardan şekerlemeye, kuru yemişten kuru meyveye kadar onlarca nefis gıda ürününü WE'R markası altında bir araya getirdik. Türk Hava Yolları markası ile özdeşleşen farklılık olgusuna hiç şüphesiz yeni bir katma değer sağlayacak WE'R ile ilgili bir sonraki hedefimiz ise gıda dışı kültürel ürünlerimizi de aynı konsept altında derleyerek markamızı zenginleştirmekö dedi.

Nar Gourmet Genel Müdürü Samir Bayraktar da şöyle konuştu:

“Anadolu'nun bolluğunu, bereketini ve çeşitliliğini dünyaya tanıtabilmek gayesi ile oluşturduğumuz markamızı bir dünya markası olan THY ile ülkemizin güzide ürünlerini tanıtmak için yarattığı WE'R From Turkey misyon markasının ürün ve konsept partneri olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Yerel kültür ve geleneği sembolize edecek ve şimdilik 13 kategoriden oluşan 'WE'R', zeytinyağı, reçel, marmelat, çay, kahve, tahi-pekmez, nar ekşisi, akide şekeri, lokum, bal, sabun, kuru yemiş ve kuru meyve olmak üzere çeşitli ürünleri ihtiva ediyor. Türkiye'den yolu geçen yabancı yolcuların kolayca ulaşabileceği vergiden muaf mağazalar-duty free shops-ve üst segment turistik lokasyonlarda satışı bugünden itaberen sağlanmaya başladı. Bir sonraki süreçte yurtdışında satışa sunulması hedefleniyor. Ayrıca internet ortamından da satış yapılıyor.

THY Genel Müdürlük VİP salonunda düzenlenen törende son olarak ürünlerin sergilendiği özel bölüm açıldı.

KAYNAK: DHA