Bitcoin'in resmen çakıldı

Geleceğin para piyasası olarak ilan edilen kripto para piyasasında, Bitcoin bir kez daha 15 bin seviyesinin altına düştü.

Bitcoin'in resmen çakıldı
Bitcoin'in resmen çakıldı
GİRİŞ 22.12.2017 09:08 GÜNCELLEME 22.12.2017 11:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bir hafa kadar önce 20 bin seviyesine kadar yükselen Bitcoin güne yine düşüş ile başladı ve 14 bin seviyesine indi. Bitcoin bir gün öncesine göre yüzde 11,79 düşüş yaşarken haftalık bazda yüzde 12,78 düşüş yaşadı.

Bir çok ülkenin kripto para birimleri ile ilgili yasal düzenlemeyi tartışmayı başlamasının ardından kripto para birimlerine karşı başlayan güvensizlik piyasayı da etkiledi. Bitcoin'in yanısıra, Ethereum, Litecoin, IOTA, Cardano gibi para birimleri de bir gün öncesine göre düşüş yaşadı.

İlerleyen saatlerde Bitcoin'in düşüşü devame etti ve 14 bin seviyesine geldi.

YORUMLAR 5
  • Enerji 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu sanal paranın geleceği, istesenizde istemesenizde geleceği yoktur.Enerjiyi yemiyor resmen yutuyor.Sanal paranın üretimini bir araştırın ne demek istediğimi anlıyacaksınız.Bir ülkenin enerji sarfıyatı kadar enerji tuketiliyor,Geleceği mümkün değil.Geçici olarak piyasaya sürülmüştür, ne koparırsak kardır hesabı.Örnek verecek olursak; 1 lira madeni demir paranın uretimi için 100 lira masraf yapıldığı gibi.
    Cevapla
  • Kafka 6 yıl önce Şikayet Et
    Dolarada böyle diodunuz sonunda ne oldu?
    Cevapla
  • Hamzacano 6 yıl önce Şikayet Et
    Bitcoinin iniş ve kalkışları 1 geri 2 ileri şeklindedir.Elinde Bitcoin olanlar panikleyip satmasın.Yükseliş trendi başladığında 20000$ bandını zorlayacaktır.
    Cevapla
  • cevher 6 yıl önce Şikayet Et
    sanal paradir yani elinde hicbir zaman olmayacak bir para. internette satilir. satan bir cok site var girip alabilirsin ben altcoin aldim 1 dolara 100.000 altcoin aldim eger olursa 1 dolar seviyesine cikarsa 100 bin dolar kazanmis olacagim. piyasadaki en ucuz altcoinleri aliyorum piyango misali biri artis gosterip 1 dolar olursa zenginim. olmazsa yapacak bisey yok 20 dolar zararim var en fazla
    Cevapla
  • Köylü 6 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu bitcoin? Nerde satılır?
    Cevapla