Prens o paraya inanmıyor!

Suudi Milyarder yatırımcı Prens El Velid bin Talal, Bitcoin`in eninde sonunda piyasalarda Enron`un çöküşü gibi bir etki yaratacağını iddia etti.

Prens o paraya inanmıyor!
Prens o paraya inanmıyor!
GİRİŞ 24.10.2017 10:58 GÜNCELLEME 24.10.2017 12:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Suudi Milyarder Prens El Velid bin Talal, bitcoin konusunda karamsar açıklama yapan uzmanlar arasına katılarak, rekor üstüne rekor kıran dijital para biriminin bir balondan ibaret olduğunu iddia etti.

El Velid, CNBC televizyonunda katıldığı bir programda "Ben bu bitcoin denen şeye inanmıyorum. Benim düşünceme göre bitcoin bir gün patlayacak. Aslına bakarsanız bu sonuçları açısından Enron benzeri bir durum olacak. Bitcoin bana mantıklı gelmiyor. Bu nesne herhangi bir düzenlemeye tabi değil, her hangi bir kontrol altında değil, herhangi bir üst yönetim mekanizması ya da bir merkez bankasına bağlı değil" ifadelerini kullandı.

JPMorgan Chase & Co. CEO'su Jamie Dimon da daha önce yaptığı bir açıklamada bitcoini bir sahtekarlık olarak değerlendirmiş ve "herhangi bir çalışanının bu para biriminde işlem yaptığını tespit edersem bu çalışanı "aşırı salaklık nedeniyle işten atarım" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalar sonrasında bitcoin sert düşmüş ancak JPMorgan'ın bu düşüşler sırasında yüklü bitcoin aldığı iddia edilmişti.

Bu yıl yüzde 500 değer kazanan bitcoin cumartesi günü 6.100 dolar ile tarihi zirvesini yenilemişti. Bitcoin şu sıralar günlük bazda yüzde 3,35 düşüşle 5.710 dolardan işlem görüyor. 

YORUMLAR 5
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kukla tut diye verilen paralar bunlarin degil isterlerse bir dakikada ellerinden alirlar
    Cevapla
  • Manas 6 yıl önce Şikayet Et
    Bitcoin geleceğin parası. değişime direnmeyin direnmek sadece geri kalmaya neden olur
    Cevapla
  • bitlis can dr 6 yıl önce Şikayet Et
    sadece deyyuz
    Cevapla
  • Heinrich Hein 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu aynen ataturkun har inklabina benziyor birakin insanlar hengine alistiysa onunla yazsin. bu dayatmanin altinda mutlaka bir bit yeni olmali yapmayin etmeyin eylemeyin tek tip insan yetistirme huyunuzdan vaz gecin akillinin biri F klevye turkce klevye demiste vay anasini nasil milli olani birakirsinizda yabanci olani secersiniz yok öle bisey ben türkce cok iyi bilmem türkceyi sonradan ögrendim hayranlik duyuyrum biz yabancilar bile sizin bu halinize guluyoruz yazik etmeyin bu insanlara
    Cevapla
  • orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Şunun ihtişamla oturuşuna bir bakın acaba insanlar afrikada ve suriyede arakanda açlıktan ölürken bu Arap para babaları nasıl bu kadar rahat davranış içinde olabiliyorlar ....
    Cevapla