Ünlü oyuncudan petrol isyanı: Artık yeter!

Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, "Geleceğimiz için petrol endüstrisinin açgözlülüğüne daha fazla göz yumamayız. Artık yeter!.." diye konuştu

Ünlü oyuncudan petrol isyanı: Artık yeter!
Ünlü oyuncudan petrol isyanı: Artık yeter!
GİRİŞ 21.01.2016 09:58 GÜNCELLEME 21.01.2016 09:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İsviçre'nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu kapsamında verilen Kristal Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 22. si verilen ödüle ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, sanatçı Olafur Eliasson, müzisyen will.i.am ve oyuncu Yeo Chen layık görüldü.

Çevre ve iklim değişikliği üzerine yaptığı çalışmalar nedeniyle ödüllendirilen Leonardo Leonardo DiCaprio, yaptığı konuşmada şunları söyledi.

Geleceğimiz için petrol endüstrisinin açgözlülüğüne daha fazla göz yumamayız. Artık yeter!.. Dünya bundan daha iyisini biliyor, bizler daha iyisini biliyoruz.

Geçen ay dünya liderleri Paris'te karbon emisyonuyla ilgili tarihi bir anlaşmaya imza attılar. Bu daha ilk aşama ama geleceğimiz için verdiğimiz kavgada zafere uzun bir yolumuz var. Bu süreçte değişim için gereken bağlılığa ve beceriye sahip olmalıyız.

Ünlü sanatçı, 1988'de kurduğu Leonardo DiCaprio Vakfı'nda nesli tükenen canlılar ve iklim değişikliği konularında çalışmış, Birleşmiş Milletler'le yaptığı projelerle çevreyi tüm canlılar için daha yaşanabilir hale getirmeyi hedefleyen görevlerde yer almıştı.

YORUMLAR 3
  • sss 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarz vakıflarla şövalyelik unvanı gibi unvanların peşinde oluyorlar . Angelina Jolie gibi. Artık vergi avantajı mi devlet sanatçı maaşı mi bilmem . Vardır bir hikmeti.
    Cevapla
  • ilhan 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam sittin sene oscar alamaz artık
    Cevapla
  • Faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Hak edene hakkını vermez batı
    Cevapla