Dünyanın en zengini değişti

Dünyanın en zengini, Microsoft'un sahibi Bill Gates'i geçerek İspanyol tekstil devi İnditex'in patronu Amancio Ortega oldu.

Dünyanın en zengini değişti
Dünyanın en zengini değişti
GİRİŞ 23.10.2015 17:57 GÜNCELLEME 23.10.2015 18:37
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Amerikan ekonomi dergisi Forbes'in yayınladığı 'en zenginler' listesi değişti. Uzun bir süre Microsoft şirketinin kurucusu Bill Gates 2'nciliğe düşerken, ilk sırayı İspanyol tekstil devi İnditex'in patronu Amancio Ortega aldı. Forbes dergisine göre, 79 yaşındaki İspanyol işadamının varlığı 79 milyar 600 milyon dolar olarak gösterildi. 2'nci sıradayı ise Bill Gates'in 78 milyar 100 milyon dolarlık serveti olduğu kaydedildi. Ortega'nın 'dünyanın en zengin adamı' olarak haberde yer almasının ardından İnditex'in borsadaki hisselerinin tarihinin en yüksek seviyesine çıkarak, rekor kırdığı açıklandı. 

 

YORUMLAR 20
  • şaşkun 8 yıl önce Şikayet Et
    tekstil devi hayret!
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    yaş olmuş 79 sen olmuşssun milyarder .be gafil vakit yaklaşmış o parayı sadaka olarak daģıt imana gel
    Cevapla
  • manager 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar burada şahıs sıralaması yapılıyor, şirket yada para bloku (clup) sıralaması değil. Birkac aile isminden bahsedebilirsiniz, onların üye sayısı binlerce kişi, aynı aileden yada birlikte hareket eden sermaye grubu. Bu zenginler listesi asıl o para bloklarını sermaye gruplarını perdelemek için. Bu kadari yeter, daha ayrıntısı başınızı döndürür.
    Cevapla
  • erhan ince 8 yıl önce Şikayet Et
    bizde de gönüllerin zengini Reisimiz var. iman inanç yoksa Allah katında ot kadar değerin yoktur. zenginlik boşluktur, anlamaz herkes.
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Rockefeller ve Rothschild listede neden yok?
    Cevapla
  • alfa 8 yıl önce Şikayet Et
    onlar dünyayı yöneten en zengin insanlar listede yer almaz onlar ikiside yahudi asıılı zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle