Taşeron işçiye memurluk fırsatı

Milyonlarca taşeron işçisi kamuya geçiş için başvuruda bulunurken, çağrı merkezi çalışanları hizmet vermeye devam ediyor.

Taşeron işçiye memurluk fırsatı
Taşeron işçiye memurluk fırsatı
GİRİŞ 14.01.2018 09:17 GÜNCELLEME 14.01.2018 17:03
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Yeni dönemde sözleşmesi askıda olanlara geçiş hakkı verildiği gibi kadroya geçtikten sonra askere gidenlerin kadro hakkı da saklı tutulacak.

İşçi kadrosuna geçenler KPSS atamalarında memurluk ya da sözleşmeli alım için tercihte bulunabilecek. Yerleştirilmeleri durumunda da istifa ederek memur ya da sözleşmeliye geçiş yapabilecek. Sözleşmesi askıda bulunanlar da kadroya geçiş yapacak. Sınavı geçip güvenlik soruşturmasını aşanlar 2 Nisan'da kadrolu olacak.

 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 14
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimsenin kadroya gectigi yok
    Cevapla
  • sivasli 6 yıl önce Şikayet Et
    kadro tamam seneye maas begenmezler sacma sapan bir sistem oldu kpssyi kaldir o zaman dogrusu sinavdan bisuru para geliyo niye kaldirsinki 2 3 milyon kisi sinava girer 100 kisi alirlar 500bin oy alacam derken 2milyon kayip
    Cevapla
  • Taseron 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakiyorumda Bazi Sapma yorumlar Var Kardesim Taseronmu Dedi Kpss Ye Girenler bosta Kalsin Ayrica Kpss Ye girenlerin Puani Yuksekse Zaten Devlet ise Koyar Yillardir Taseronun Hakkini Sirketler Sömürüyordu Memur Yatarken islerini Taseron Görüyordu Ayrica Kadroda Gelse Ayni isi yapcaklar Yine Sadece ikramiye Mesai ücretleri Var sonucta Kurumda yine taseron memurun isini Görcek:)
    Cevapla
  • cenkcan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hükümet adaletsizliğini bir kere daha gösterdi.kpss diye bı sistem varken taşeronların kadroya alınması ne kadar adaletli.kpss ye girenlerin hakları hükümete haram zıkkım olsun.devlete personel lazımsa KPSS puanına göre alırsın.yaziklar olsun sizlere.5 milyon kişi KPSS ye girdi bu ulkede
    Cevapla
  • Toplam 6 yıl önce Şikayet Et
    Üç farklı
    Cevapla
  • Zee 6 yıl önce Şikayet Et
    Taşeron bulmuş Sun adamı mı girmişsin kamuya daha ne istiyorsun veli Aydoğan katılıyorum sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle