Dünya devinden Türkiye açıklaması!

Uber şoförlerinin yaptığı protestosu sonrası Türkiye lisansının iptal edildiği iddiasına Uber Türkiye’den açıklama geldi.

Dünya devinden Türkiye açıklaması!
Dünya devinden Türkiye açıklaması!
GİRİŞ 09.01.2018 16:45 GÜNCELLEME 09.01.2018 16:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dünyanın birçok ülkesinde ve Türkiye'de de faaliyet gösteren seyahat uygulaması UBER sürücüleri, ruhsatlarının iptal edilerek araçlarının bağlandığı iddiasıyla protesto için Yenikapı'da bir araya gelmişti.

Uber sürücülerinin kesilen cezaları protesto etmesinin ardından 'Uber'in Türkiye lisansının iptal edildiği' iddia edilmişti. Uber Türkiye'den yapılan açıklamada ise hizmetlerin çalışmaya devam ettiği belirtildi.

Uber tarafından kamuoyuna yapılan açıklama şöyle;

"Söz konusu uygulama, Uber'in Türkiye'deki faaliyetini etkilememekte olup uberXL ve taksi ürünlerimiz aynı şekilde çalışmaya devam etmektedir. Uber olarak, Türkiye'ye sonuna kadar bağlıyız. Ek gelir kazanmak için Uber platformunu kullanan 5.000'den fazla sürücü iş ortağımızı bu süreçte desteklemeye devam edeceğiz. Türkiye'ye ekonomik katma değer ve teknolojik inovasyon sağlayabilmek için bakanlık ve belediyeler ile iş birliği içerisinde çalışıyoruz."

YORUMLAR 1
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Korsan yasası gerçek taksilere zarar vermek için çıkarılmış demekki. Bu yasa şu ana kadar hiç bir korsan için kullanılmamış deniyor. Sadece gerçek taksilere ceza verme amaçlı devletin verdiği taksi ruhsatını tanımayan istanbul belediyesinin ruhsatından başkasını tanımam diyen belediye yönetimi kullanmaktadır. Devletin verdiği araç ruhsatında TAKSİ yazıyor. İBB ben bu ruhsatı tanımam. Benim ruhsatımı almazsa korsan muamelesi yaparım diyor. Ve herkes sus pus. Deve kuşu misali.
    Cevapla